Dating

SentiGhid 2: Completeaza spatiile goale

By august 10, 2016 2 Comments

1269342591187757459 Avem o intrebare pentru tine: ce crezi despre cineva care are un profil aproape gol pe Sentimente.ro? Care nu a completat prea multe informatii astfel incat sa stii ca e o persoana in spatele acelui profil?

Noi nu credem ca aceasta persoana iti trezeste interesul. Ba mai mult, probabil ca te intrebi daca nu cumva are ceva de ascuns sau, si mai rau, poate nu are nimic de spus. Altfel, de ce ar lasa un profil atat de gol?

Pentru ca nimanui nu ii place sa vada profiluri goale, in SentiGhidul de astazi te incurajam sa il completezi pe al tau!

Stim ca presiunea este destul de mare cand trebuie sa iti completezi profilul pe un site de dating. Trebuie sa descrii in cateva cuvinte trasaturile tale cele mai relevante, pe care ulterior le vei etala in fata celorlalti. Stim ca e greu sa te descrii si ca asta te poate face sa te simti vulnerabil.

Cu toate astea, te rugam sa faci efortul de a lasa cat mai putine spatii goale. Spatiile goale NU redau ca esti o persoana grozava si foarte interesanta!

Potentialii parteneri de conversatie (si de viata :)) vor sa gaseasca in profilul tau informatii despre tine, sa isi faca o parere despre cine esti.

In plus, daca iti completezi profilul, vei trezi curiozitatea celor care au lucruri in comun cu tine fiindca veti avea subiecte de discutie. E mult mai simplu sa intri in vorba cu cineva cand aveti cate ceva in comun!

Desigur, este de inteles sa existe si anumite rezerve in legatura cu ceea ce postezi. Este in regula sa ai lucruri pe care nu vrei sa le expui pe profil si vrei mai degraba sa le mentionezi intr-o conversatie. In acest caz, poti fi jucaus si ii poti invita pe cei care iti vizioneaza profilul sa puna intrebari: “Daca vrei sa stii mai multe, intreaba-ma!”.

Cat de complet este profilul tau?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply