In iulie am facut un studiu despre ce cred utilizatorii despre Sentimente.

Asa ca i-am intrebat ce parere au in general despre site, ce elemente considera ca sunt importante la un profil, cum au interactionat pana acum cu echipa noastra de Relatii Clienti si ce si-ar dori sa imbunatatim. Opiniile membrilor nostri au fost tot timpul importante pentru noi pentru ca vrem sa facem experienta pe site cat mai placuta atat pentru cei care sunt deja pe site, cat si noilor membri.

Sunteti curiosi care sunt rezultatele studiului despre Sentimente? Le puteti vedea mai jos:

 • 85% din utilizatori sustin ca site-ul este unul serios si de incredere.
 • In ceea ce priveste interactiunea cu departamentul de Relatii Clienti, mai mult de jumatate din utilizatori sustin ca interactiunea a fost una placuta.
 • Aproximativ 60% din acestia au recomandat deja site-ul altor persoane. 50% il vor recomanda Sentimente.ro pe viitor.

Ce iau in considerare utilizatorii cand isi aleg partenerii de discutie

 • 70% din utilizatori spun ca descrierea este importanta si cantareste foarte mult in decizia lor de a-si alege un viitor partener.
 • Compatibilitatea de varsta este un aspect des luat in considerare de catre utilizatori, in proportie de 75%.
 • 73% considera ca interesele comune sunt importante sau foarte importante pentru a cunoaste un potential partener sau partenera.
 • Femeile iau in considerare inaltimea si greutatea in proportie de 72% atunci cand isi cauta un partener, iar barbatii in proportie de 53% atunci cand isi cauta o potentiala partenera de viata.
 • Educatia este importanta pentru 86% dintre femei, in timp ce doar 50% dintre barbati tin cont de aceasta atunci cand isi aleg jumatatea.

Fiti cu ochii-n patru pentru alte raspunsuri interesante. Dar pana atunci, care sunt parerile voastre despre aceste rezultate?

One Comment

 1. Pentru mine este foarte important sa se regaseasca in descriere si in profil, si atunci logic/bineanteles nu doresc grase dar nici 90/60/90 ci potrivite (putin plinute este OK, ex.: daca depeseste cu 5 kg inaltimea este bine), deoarece eu la 49 ani sunt sportiv. Pentru mine este foarte usor sa mai pun ceva kilograme in plus, dar cele grase este foarte greu sa dea jos. P.S.- Femeile se ingrasa din pacat ! E pacat s’arunc asta, e pacat sa nu mananc aia…

  Răspunde

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.