Dating

Single de sarbatori? 3 sugestii pentru a te bucura de cea mai frumoasa perioada a anului

By decembrie 18, 2014 No Comments

single sarbatoriTi-ai fi dorit ca, in acest an, sa sarbatoresti Craciunul si Revelionul alaturi de „cineva special”. N-a fost sa fie. Chiar daca ai un cont activ pe Sentimente.ro, stii ca roadele apar nu peste noapte, ci in timp. Pana cand jumatatea ta isi va face aparitia, nu ai niciun motiv sa fii trist/a in cea mai frumoasa perioada din an! Iata ce poti face pentru a te bucura cu adevarat de sarbatori, chit ca esti single:

1.Apreciaza ceea ce ai deja

Chiar daca suna cliseic, a mesaj pe care il citesti pe felicitarile de Craciun, este perfect adevarat: doar pentru ca nu ai un partener/o partenera, nu inseamna ca ar trebui sa ignori cu desavarsire toate lucrurile bune care exista deja in viata ta, de la sanatate la prieteni dragi si familie si un job decent care iti asigura „painea cea de toate zilele”. Toate acestea nu sunt motive deloc mici pentru a fi fericit/a si multumit/a, chiar daca si tu, ca toata lumea, ai tendinta sa le apreciezi doar cand dispar.

2.Implica-te in pregatirile de sarbatori

Vrei sa tii melancolia si gandurile negative la distanta de sarbatori? Nimic mai simplu: umple-ti timpul cu tot soiul de activitati antrenante! In zilele care preced sarbatorile, dar si de-a lungul intregii perioade, vor fi o multime de lucruri de facut prin casa, de la curatenia dinaintea sosirii musafirilor pana la pregatirea bucatelor delicioase. Si sa nu uitam de activitatile „extracuriculare”, atat de placute si ele, precum mersul cu colindul, participarea la un concert de Craciun sau mersul la patinoar.

Profita de timpul petrecut alaturi de familie pentru a reinnoda legatura cu rudele cu care nu te-ai vazut de un an de zile si pentru a depana amintiri haioase din copilarie, de ce nu?

3.Pastreaza-ti optimismul

Si ce daca esti single de sarbatori? Cine spune ca, la anul, pe vremea asta, nu vei impartasi bucuria acestor momente speciale alaturi de iubirea vietii tale? Pastreaza-ti optimismul: in definitiv, daca nu ai pe cineva acum, nu inseamna ca nu vei avea pe nimeni niciodata. Mai devreme sau mai tarziu, El/Ea isi va face aparitia. Pana atunci, insa, bucura-te de viata de burlac/burlacita si de toate avantajele ei – fiindca nu sunt putine!

 

Esti singur/a de sarbatori? Ce planuri ti-ai facut pentru a te bucura de ele asa cum se cuvine?

 

Foto: sheknows.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply