Senticafe

Social Sunday – cel mai nou eveniment dedicat oamenilor singuri

By septembrie 27, 2016 6 Comments

unnamed (1)

In urma succesului seriei de evenimente “Joia Joviala”, in care utilizatorii
Sentimente.ro
au facut pasul de la intalnirile virtuale la intalniri fata in fata, Sentimente.ro continua eforturile de facilitare a relatiilor dintre persoanelor singure. Astfel, luand in considerare dorinta membrilor Sentimente.ro de a socializa, am rezervat serile de duminica pentru noi. Asa s-a nascut Social Sunday, a carei prima editie a avut loc ieri, la Club Maraboo din Centrul Vechi al Capitalei.

Utilizatori ai site-ului sau prieteni ai acestora s-au intalnit duminica seara intr-o atmosfera relaxata si placuta. Social Sunday este despre prietenii, networking si socializare, astfel conversatiile s-au legat repede. Discutiile au fost despre visuri, pasiuni, dorinte si chiar despre afaceri. Timpul a trecut repede, mai ales ca unii dintre participanti se mai intalnisera si la Joia Joviala, evenimentul dedicat celor care vor sa faca pasul de la dating online la o relatie.

Cei mai multi dintre participantii la intalnirile organizate de Sentimente.ro au varste peste 30-35 de ani, provin din medii active social si cauta o alternativa la serile petrecute in fata televizorului ori a calculatorului. Sunt oameni care isi doresc sa-si extinda cercul de prieteni si sa intalneasca o persoana cu care sa impartaseasca aceleasi valori si idei.

“Sunteti singurii care organizeaza astfel de evenimente. Este de apreciat. Va sustinem si asteptam sa ne invitati si la urmatoarele intalniri de socializare”, a spus A. M., participant la eveniment.

“De fiecare data revedem oameni care au fost prezenti la evenimentele anterioare. Acesta este un indicator al faptului ca reusim sa ii facem sa se simta bine, iar noi ne dorim ca Sentimente.ro sa fie un aliat, atat al celor aflati in cautarea unui partener de viata, cat si al unor puternice relatii de prietenie” a afirmat Flori Dragomir, co-fondatoarea site-ului de dating Sentimente.ro.

Urmatoarele intalniri Social Sunday vor avea loc saptamanal, in acelasi Club Maraboo, de pe strada Blanari, nr. 12 Pentru a va putea inscrie la unul dintre evenimentele sociale ale Sentimente.ro, ne puteti contacta pe adresa de e-mail: senticafe@machteamsoft.ro.

Tu cum te-ai simtit cand ai participat la eveniment?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Ariadna spune:

    Buna, pentru cei din Bucuresti poate ca sunt solutii. Dar cei din provincie? Au fost uitati? Sun sigur multi inscrisi in fiece oras…..nu se pot organiza peste tot?

  • GeorgeLeur spune:

    Al doilea eveniment a adus atat persoane noi cat si persoane care au venit la primul eveniment deci e posibil ca in timp sa se inchege un grup cu ocazia acestui eveniment Social Sunday. Aceasta seara a inclus si ceva dans dar dj-ul ne-a dezamagit cu muzica selectata. Urmatorul eveniment inteleg ca va fi cu specific de jocuri-boardgames, o diversificare a temei evenimentul e binevenita…sa-mi povestiti cum a fost pentru ca eu din pacate nu voi putea ajunge. Pe data viitoare!

  • Athena Stoenciu spune:

    A fost o seara placuta, pacat ca din cei inscrisi la eveniment au venit foarte putini.Frumos ar fi daca toti cei inscrisi ar veni, macar din curiozitate, este de apreciat ca dvs organizati astfel de intalniri, pentru ca poti avea ocazia sa legi prietenii, sa cunosti oameni noi, sa porti discutii interesante si sa te simti bine. Locatia a fost aleasa cu mult gust, a fost frumos.Se pot face multe lucruri bune pentru a veni in ajutorul celor ce sunt singuri( mai sus cineva mentiona de un joc de societate sau un dans) de ce nu? suna chiar bine, oamenii se pot apropia si mai mult.Unii oameni sunt mai tacuti, timizi, le vine greu a comunica cu alti oameni. Ar fi bine totodata ca membrii ce participa sa fie apropiati de varsta, sa aiba cateva lucruri in comun cu ceilalti, poate asa nu le va fi greu sa inceapa o conversatie, sa comunice cu ceilalti participanti.
    Eu chiar am avut o seara placuta si abia astept sa ne vedem duminica pe 2.10.

  • Irmanaa spune:

    Am facut cunostiinta cu participantii imediat ce am ajuns. Conversatiile s-au legat repede. Atmosfera a fost destinsa si relaxanta. Oamenii au fost deschisi, au impartasit ganduri, idei, dorinte si chiar au glumit. Ma bucur ca ati decis sa organizati astfel de evenimente saptamanal.

  • GeorgeLeur spune:

    A fost o seara de duminica foarte placuta, imediat ne-am intins la vorba si nu am simtit cand a trecut timpul. Intr-adevar chiar sunteti singurul site de dating care organizeaza astfel de intalniri , asadar felicitari pentru initiativa si ne vedem la urmatorul eveniment!

  • Eu spune:

    Intalnirea a decurs ok in linii mari. Pacat ca s-au prezentat foarte putini din cei care erau asteptati. O filtrare in functie de varsta, statut social si aspiratii ar fi binevenita.De asemenea, ar fi interesant sa fie introdus un joc de socializare sau seara sa se termine cu o repriza de dans.

Leave a Reply