Dating

Stabileste TU regulile jocului! 3 metode sigure de a atrage barbatul potrivit in viata ta

By noiembrie 11, 2014 No Comments

attractive woman writer thinkingDatingul online si cel clasic au, la urma urmei, un singur scop final: acela de a te ajuta sa iti gasesti partenerul potrivit, alaturi de care sa traiesti “pana la adanci batraneti”. Ai senzatia insa ca atragi doar barbati nepotriviti care te scoti din minti? A venit momentul sa schimbi regulile jocului si sa faci in asa fel incat El sa isi faca aparitia mai devreme decat sperai! Iata ce ai de facut!

Prima si cea mai importanta intrebare pe care trebuie sa ti-o pui: stii cu adevarat ce iti doresti de la Marea ta Iubire? Poate ca te feresti sa scrii, negru pe alb, ce anume cauti la barbatul potrivit; insa un astfel de demers te va ajuta sa iti clarifici ce anume iti doresti si, foarte important, ce nu ai putea tolera niciodata – si nici nu ar trebui sa o mai faci, daca s-a intamplat pana acum – la un partener.

Asadar, ia o foaie si un pix si pune pe hartie toate aceste informatii despre Alesul tau. Bineinteles, nu este necesar sa intri in detalii de tipul culorii parului si a ochilor… dar cu cat notezi mai multe trasaturi dezirabile/non-dezirabile, cu atat imaginea Aceluia care trebuie sa intre si sa ramana in viata ta va fi mai clara.

In continuare, iata ce ar trebui sa faci:

1. Ia decizia constienta de a nu mai lasa oamenii nepotriviti in viata ta

Poate fiindca nu stiai prea bine ce iti doresti sau poate pentru ca, inconstient, te-ai simtit mereu atrasa de barbatii nepotriviti, de-a lungul timpului ai avut relatii cu parteneri care n-au facut decat sa te scoata din minti. Spune un “stop” constient si asumat acestui trecut si, de acum incolo, tine-i la distanta pe toti aceia care au “potentialul” de a te enerva, rani etc. Ii vei recunoaste cu siguranta in timp util!

Nu te teme ca vei parea pretentioasa si ca vei pune pe fuga toti barbatii care se apropie de tine. De fapt, siguranta si respectul de sine sunt atributele care vor tria bobul de neghina si vor aduce pe cine trebuie in viata ta.

2. Discuta fara teama despre statutul relatiei

Primele 2-3 luni ale unei relatii sunt dedicate explorarii; in aceasta perioada, iti poti da seama daca barbatul cu care te intalnesti iti este potrivit sau nu. Daca, dupa acest interval de timp, tot nu stii cum stau lucrurile intre voi – va indreptati catre o relatie serioasa sau nu? -, fii tu aceea care da cartile pe fata si abordeaza subiectul.

Este mai bine sa afli din timp care este perspectiva lui asupra viitorului vostru, in loc sa investesti sperante intr-o poveste care nu va duce, de fapt, nicaieri!

3. Invata sa te pui pe tine pe primul loc

Poate fi dificil, mai ales daca te-ai obisnuit sa pui nevoile celorlalti inaintea nevoilor personale. Insa nu este imposibil. Respectul de sine si constientizarea valorii proprii atrag dupa sine dorinta si capacitatea de a pune pe primul plan aspiratiile si nevoile personale. Invata sa spui “nu”, chiar si – sau mai ales – in viata sentimentala, atunci cand, spunand “da”, ar trebui sa iti calci pe inima, sa treci peste valorile personale etc.

 

Tu cum ai atras barbatul potrivit in viata ta?

 

Foto: rayedwards.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply