Dating

Cata lume este cu adevarat fericita?

By martie 21, 2018 martie 22nd, 2018 No Comments

Am vrut sa aflam de Ziua Internationala a Fericirii cat de fericiti sunt utilizatorii Sentimente.ro. Asa ca am facut un sondaj si am primit raspunsuri de la 1481 de persoane, in perioada 16-19 martie 2018.

Care sunt culorile care ii reprezinta pe barbati. Dar pe femei?

Stim cu totii ca sexul masculin este reprezentat de culoarea albastra, iar sexul feminin este reprezentat de culoarea rosie. V-ati intrebat vreodata de ce?
Barbatii care se simt nefericiti se asociaza cu culoarea albastra, o culoare care este asociata cu sentimentul de tristete, dar si cu sinceritatea, raceala. Femeile singure se asociaza insa cu rosu, considerata din cele mai vechi timpuri o culoare a iubirii, a pasiunii, a vitalitatii. Ambele sexe considera ca dragostea este o sursa esentiala pentru a se simti fericiti (78% – barbati, 66% – femei), arata sondajul realizat de Sentimente.ro.

Este adevarat ca atunci cand esti fericit totul merge mai bine si viata este mai colorata?
Da, conform raspunsurilor, starea de fericire ii face pe barbati (69%) sa simta ca totul le merge bine si isi fac mai multe planuri de viitor decat atunci cand se simt tristi, iar acelasi lucru se intampla si pentru femei.

Cata lume este cu adevarat fericita?
Noi am intrebat atat femeile, cat si barbatii daca sunt sau nu fericiti si am descoperit ca: 47% din femei se considera fericite, si doar 36% dintre barbati.

Barbatii au dreptate! Se pare ca ne cunosc pe noi, femeile, destul de bine.
Barbatii cred ca femeile sunt mai fericite atunci cand sunt intr-o relatie, iar partenerul le rasfata (52%). Aici, ei au dreptate deoarece majoritatea femeilor isi doresc cel mai mult, intr-o relatie, sa fie rasfatate.

Eu te iubesc. Tu ma iubesti?
Daca afectiunea impartasita zilnic prin cuvintele “te iubesc!” se afla de abia pe al patrulea loc pentru barbati, ea este foarte importanta pentru femei. Ambele sexe considera insa ca relatiile ar trebui sa se bazeze, in primul rand, pe respect reciproc si comunicare, in defavoarea oficializarii prin casatorie. De asemenea, timpul petrecut impreuna egaleaza cu a-i aduce partenerului fericire.

Vrei sa stii care este cuplul ideal format pe Sentimente?
Cenusareasa si Superman.
Majoritatea femeilor se regasesc in Cenusareasa, dar, in acelasi timp, si barbatii le vad pe femei drept Cenusarese ale lumii moderne. Spre surprinderea noastra, ele nu isi asteapta printul, ele il asteapta pe Superman. Curios este si faptul ca barbatii il aleg tot pe Superman ca model de referinta.
Poate fi acesta inceputul unei noi povesti de dragoste intre personaje din lumi diferite? De ce nu? Pana la urma, toata lumea este unica, iar cele mai frumoase povesti de succes nu trebuie sa urmeze regulile, ele trebuie sa fie speciale!

Pe voi ce va face fericiti?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply