Dating

Te-ai razgandit? Iata cum poti anula delicat o intalnire

By august 11, 2015 No Comments

intalnire understandingrelationships.com„Ma simt rau” sau „Mi-a murit cainele”. Sunt doar doua dintre scuzele cele mai banale cu putinta pe care cei care vor sa contramandeze o intalnire ajung sa le foloseasca. Iata cum poti sa spui „pas” unei iesiri in oras cu o persoana si sa scapi basma curata:

Telefoneaza

E greu, e foarte greu sa-i spui prin vorbe unei persoane ca nu vrei sa te mai vezi cu ea. Poti sa o faci printr-un SMS sau printr-un email, dar in felul acesta esti tentat/a sa inventezi o multime de scuze care lasa loc de interpretari. Si, vorba aceea, cin’ se scuza se acuza. Cel mai bine e sa o suni. In cel mai rau caz te-ai putea alege cu un telefonul trantit in nas, dar daca esti suficient de perspicace vei gasi acele fraze care sa ii inmoaie inima.

Sugereaza-i o intalnire viitoare

Ca sa treci cat mai usor peste acest moment neplacut o varianta ar fi sa ii propui o alta data la care sa va intalniti. In felul acesta nici nu va interpreta contramandarea intalnirii care pe o modalitate de a o lasa balta. Fa ca totul sa para spontan, asta desi te-ai pregatit din timp si tu stii care e ziua, ora si locul pe care urmeaza sa i le propui. De exemplu: „Nu ma simt bine si va trebui sa anulam intalnirea din seara aceasta, dar ce ai spune daca ne-am vedea miercurea viitoare, la ora 19.00”.

Arata-i ca si pe tine te deranjeaza

Demonstraza-i intr-un fel sau altul ca si tu esti dezamagit/a ca trebuie sa contramandati intalnirea. Arta-i ca esti la fel de suparat/a. Spre exemplu: „Imi pare rau ca din cauza acestei reactii alergice neasteptate nu ne mai putem vedea, insa am cateva idei interesante legate de ce am putea face saptamana viitoare impreuna”.

Nu oferi motive false

Daca adevaratul motiv pentru care contramandezi intalnirea este ca nu iti place persoana cu pricina, nu trebuie sa i-o spui direct in fata, dar nici sa inventezi scuze greu de crezut. Nu uita ca minciuna are picioare scurte si ceva ceva tot te-ar putea da de gol. Cum ar fi o fotografie postata pe Facebook de unul dintre prietenii cu care te vezi, de fapt, in seara respectiva.

Nu astepta pana in ultima clipa

Nu astepta sa se faca ora la care aveati intalnire pentru a suna persoana cu pricina si a-i spune ca nu mai ajungi. Deindata ce ai luat decizia sa nu te mai duci la intalnire, anunta ca planurile s-au schimbat astfel incat respectivul/a sa isi poata programa altceva pentru acea seara.

Tu cum anunti pe cineva ca vrei sa contramandezi intalnirea?

Foto: understandingrelationships.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply