Ce e nouDating

Te place? Cum îți poți da seama?

By octombrie 27, 2020 One Comment

Imaginează-ți că îți place cu adevărat de o persoană, dar nu știi dacă și ea simte același lucru pentru tine. Sau poate ai simțit că ai avut un „moment” și te întrebi dacă este adevărat sau dacă totul e totul e în capul tău.

De câte ori te-ai întrebat  „Îi place de mine?” sau „De unde să știu dacă mă place?”

Adevărul e că femeile și bărbații sunt diferiți. Creierul masculin și cel feminin sunt biologic diferite. De exemplu, știai că centrul de procesare emoțională este mult mai mare la femei decât la bărbați? De aceea, femeile sunt își gestionează mai bine emoțiile. De aceea, bărbații se pot lupta să proceseze sentimentele, ducând la probleme serioase de angajament.

Iată câteva din semnele care îți vor demonstra că te place cu adevărat:

Limbajul corpului

Poți spune multe despre ceea ce gândește și simte cineva doar urmărind cu atenție limbajul corpului. De fapt, iată ceva ce majoritatea persoanelor nu realizează. În timp ce femeile au mai mult de 50 de semne pe care le folosesc atunci când sunt atrase de un bărbat, există doar aproximativ 10 pe care bărbații le folosesc atunci când sunt atrași de o femeie.

Zâmbetul, contactul vizual îndelungat, ridicarea sprâncenelor când se uita la tine (acest lucru durează doar o fracțiune de secundă). Plus o poziție orientată către tine atunci când ieșiți în oraș, orientarea poziției mâinilor și a picioarelor către tine, toate sunt semne de atracție.

Mai mult, bărbații își vor asuma riscuri și vor încerca să-și impună prezența atunci când sunt în preajma fetei de care le place.

Bărbații sunt în mod inerent furnizori, deci acesta este un mod primordial prin care ei își arată, în mod inconștient, abilitățile și riscurile pe care sunt dispuși să și le asume într-o viitoare potențială relație.

Contactul fizic

A atinge pe altcineva și a fi atins în timpul unei conversații este un mod foarte important de a evalua cât de interesat și cât de intim vrea cealaltă persoană să fie cu tine. 

Băieții care sunt interesați de tine vor găsi, în general, scuze pentru a te atinge. Cum ar fi să îți atingă mâna atunci când râd sau să te îmbrățișeze din cele mai aleatorii motive. În același timp, femeile recurg la gesturi asemănătoare.

Poziția “picior peste picior” este menită pentru a te atinge “accidental” în mijlocul conversației. Datul părului peste ureche este, de asemenea, un alt truc folosit de femei pentru a-ți arăta că sunt atrase de tine.

Dacă te place, face aceleași lucruri pe care le faci și tu

Atunci cand cealaltă persoană începe “din senin” să aibă aceleași pasiuni sau gusturi ca tine, e un semn clar ca te place. Dacă începe să vorbească despre cum o trupă care îți place ție urmează să concerteze în viitorul apropiat, înseamnă că vrea să-ți ofere ceva ce tu simpatizezi!

Acesta este un mod minunat de a spune că încearcă să construiască o legătură mai profundă între voi.

Să presupunem că i-ai spus să se uite la o emisiune TV pe care o preferi. Dacă devine noul său lucru preferat, mai ales dacă manifestă un interes sincer pentru subiect, asta înseamnă că are și un interes sincer pentru tine.

Prietenii sunt parte din ecuatie

Dacă vrea sa te introducă în grupul prietenilor, este un semn important. Înseamnă ca te place, în special în momentul în care cealaltă persoană încearcă sa te integreze alături de oamenii la care ține cel mai mult, iar acest lucru dovedește că vrea să faci parte din “echipa” sa.

Urmărește totuși reacția prietenilor. De exemplu, dacă încep să facă glume subtile la adresa “atracției” dintre voi, înseamnă, din nou, ca te place. E important sa observi și micile detalii: prietenii zambesc atunci când te vad?

Dacă răspunsul la întrebare este da, atunci probabil că le-a povestit mai multe despre tine. Increde-te în instinct.

Dacă te place, acțiunile vorbesc de la sine

Subconștientul joacă un rol foarte important. Adesea, cand oamenii sunt interesați de cineva anume, încearcă, fără să-și dea seama, să le copieze acțiunile. Aceasta “reflecție” e un semn clar că te place.

Atunci când placi pe cineva, știi. Ar trebui să te concentrezi la muncă. În schimb, visezi cu ochii deschisi despre cum o sa fie următoarea dată când vă veți întâlni. Cu ajutorul semnelor de mai sus, acum vei știi și când te place cineva.

Tu cum îți dai seama când o altă persoană te place?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply