Asadar povestea a inceput de mult , in urma cred ca mai bine de un an, printr-un timid mesaj al meu catre ea. A raspuns si mai apoi a disparut cateva luni. Si tot asa ne-am cautat vreme de un an. Mai apoi cand am intalnit-o am inteles de ce atat de rar aici, si de ce atat de greu.
Anul acesta la sfarsit de ianuarie , a venit timid, de data aceasta un mesaj scurt al ei catre mine. De aici incolo totul a mers spre bine amandoi luand decizia de a ne auzi, precedentele comunicari fiind o dovada ca asa, ca mai inainte, puteam continua la infinit. Spun toate astea pentru ca as vrea ca cei ce citesc sa inteleaga ca atunci cand simtiti o chemare a inimii, urmati-o. Eu, fecioara fiind, am actionat mereu urmare a analizei, a gandirii, a logicii. De data aceasta am zis ca ar trebui sa ii dau Cezarului ce este al Cezarului. Si mi-am urmat, in prima faza, inima. Au venit si primele intalniri, si primul concert impreuna, si prima piesa de teatru, si in acest timp am vazut ca avem si pasiuni comune, in special dragostea de flori si de frumos. Am vazut ca iubim copiii, si eu si ea avand copii. Dar ratiune excesiva a firii mele putea sa naruie totul daca rabdarea ei nu actiona cu discretie si fermitate. Eu o vedeam din alta lume, mai aristocrata si aveam temerea ca fata aceasta frumoasa aprecia la mine delicatetea comportamentului si atat. Nu, ma inselam, ea a demontat toate temerile mele, si parca odata cu timpuria si timida primavara sentimentele intre noi au inceput sa apara. Cu foarte multa rabdare si cu foarte multa delicatete, am parcurs etapa de etapa, a relatiei noastre si astazi traiesc o splendida poveste de dragoste alaturi de o femeie minunata. Nu mi-am putu inchipui ca la 62 de ani pot trai asemenea sentimente si mai ales de o asemenea intensitate. Asa ca dragii mei, EL si EA sunt astazi un cuplu minunat, a carui poveste de iubire sporeste in fiecare zi, pentru ca as vrea sa stiti ca iubirea este o planta ce trebuie atent si minutios ingrijita, daca o vreti. Site-ul vostru ( si aici fara a face reclama, recunosc ca am mai incercat si alte variante, dar foarte departe ca performante fata de acesta) a fost terenul feril al relatiei noastre, si pentru asta sincer va multumesc.
Pe cei ce vor citi ii rog sa nu renunte niciodata la visul de intalni sufletul pereche. Exista sigur, si apare atunci vcand destinul, sau bunul Dumnezeu cred ca toate sunt potrivite pentru asta. Va sfatui sa cautati dragosetea, iubirea, sentimentul curat ca un smarald, nu aventura. Pentru ca in viata destinul iti da ceea ce ii ceri.
Va iubim si va dorim tot binele si dragostea din lume.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Anonim spune:

    Ce frumos! Mă bucur pentru dumneavoastră. Vă doresc toată fericirea din lume!
    Așadar, iubiți-vă mult, indiferent de vârstă!
    Sănătate și numai bucurii!

Leave a Reply