Dating

VIBRAŢIA SĂPTĂMÂNALĂ  30.05.2022 – 05.06.2022

By mai 26, 2022 No Comments

Săptămâna luni, 30 mai – duminică, 05 iunie este săptămâna 22 a anului 2022 şi poartă o vibraţie generală a cifrei 4 (2+2=4), în contextul unor vibraţii lunare 5( luna mai ) şi 6 (luna iunie).

Cifra 4 reprezintă energia muncii, a hărniciei, a regulilor, a legilor. O săptămână în care predomină organizarea, planificarea , administrarea, pentru verificare, îndreptare, corectare, în vederea funcționării care tinde spre perfecțiune, în orice domeniu din viața noastră, pornind de la sănătate, apoi în sfera relațiilor, la job, la școală, la toate nivelurile individuale și sociale. O perioadă în care răbdarea are multă putere și aduce lecții valoroase. Totul se face prin implicare totală, cu pași mărunți, dar siguri. Aduce și situații provocatoare în domeniul reaţiilor (luni, joi, sâmbătă şi duminică) şi a sferei financiare (marţi şi vineri), şi e util să le depășim cu detașare și hotărâre, să ne ajustăm sistemul psihic și cel emoțional astfel încât să se afle în permanență în echilibru și să ne susțină intențiile, calmul, comunicarea și munca. Autodisciplina, autoînvățarea, autoobservarea sunt atât de prețioase și ne feresc de eventualele abuzuri ce pot veni din exterior. Ajustarea cifrei 4 la vibraţia lunară (5 şi 6) se face cu atenţie, cu răbdare şi stoicism.

Zilele din luna mai poartă şi vibraţia numărului 5

o cifră activă, neconveţională, imprevizibilă, în care ne simțim foarte curajoși şi expansivi, mirosim de la distanță oportunitățile și suntem pragmatici și foarte convingători. Numărul 5 este cel care mişcă şi agită lucrurile, care eliberează de restricţii şi ne face să înflorim în prezenţa varietăţii şi schimbării. Nu prea putem vorbi de momente plictisitoare în aceste două zile (luni şi marţi) ale lunii mai, întrucât energia perioadei a fost plină de acţiune şi schimbare constantă și ne-a făcut adaptabili şi versatili. Am avut în luna mai prte de aventură, distracţie, spectacol,  am fost foarte dinamici, activi , cu încredere în noi şi ultimele zile ale lunii continuă acest trend.

Zilele din luna iunie (miercuri, joi, vineri, sâmbătă şi duminică)

schimbă însă registrul energetic la calităţile cifrei 6 şi aduc o mai mare nevoie de stabilitate, de confort şi cămin solid. Spiritul de aventură se mai risipeşte şi căutăm armonia şi echilibrul, iar confortul vine în cadrul familiei, în locuri familiare, cu oameni cunoscuţi, aducând o uşoară anxietate şi nesiguranţă în locuri noi şi necunoscute, în copmpania străinilor. De asemenea, se trezeşte un simţ pragmatic şi practic foarte puternic, suntem preocupaţi de a asigura echilibrul p toate planurile, în special în relaţii şi în tot ce ţine de planul material. Primele zile ale lunii iunie, adică miercuri şi joi suntem destul de încordaţi, tensionaţi şi agitaţi şi este recomandat să apelăm la calm, la răbdare şi la un mic plan de gestionare a resurselor energetice în această lună. E util să acirdăm o mare atenţie instinctelor şi impulsurilor pe care le avem în această săptămână, pentru există prdispoziţia de a acţiona uşor animalic, iar structura psiho mentală este destul de firavă, predominând mai mult emoţiile care ne pot sabota dacă nu le obsevăm atent şi le lăsăsm să îşi facă de cap.

Weekend-ul (sâmbătă 4.06 şi duminică 5.06) 

 aduce o energie axată pe tot ce ţine de sfera relaţiilor. E util să ştim că este extrem de important să fim atenţi la modul în care ne exprimăm sau ne comportăm faţă de ceilalţi, indiferent că e vorba de partener, familie, prieteni, să ne asumăm orice vorbă, gând sau faptă, orice impuls. Suntem magnetici, senzuali, şarmanţi, însă putem pica foarte uşor în partea întunecată a vibraţiei lui 6 şi anume, gelozie, lăcomie, bârfă, răutate, iar duminică în contextul energiilor zilei, Universul ne dă răsplata a ceea ce am dăruit şi funcţionează pe principiul “ce semeni, aia culegi”. Deci, dacă dorim calm, iubire fericire, blândeţe şi relaţii fructuoase, e util să oferim şi noi aceste lucruri toată săptămâna. Mercurul Retrograd se termină pe data de 3 iunie, deci putem reîncepe să iniţiem proiecte noi , să începem în forţă anumite acţiuni ce ţin de aducerea în realitate a dorinţelor noastre şi să luăm decizii benefice.

De asemenea, în data de 01.06, Ziua Copilului, se poate face o incursiune în lumea copilului interior şi e util să îl liniştim şi să îl mângâiem printr-un exerciţiu simplu şi vindecător. Cu ochii închişi vizualizăm copilaşul rănit îl îmbraţisăm şi îi spunem că este iubit, acceptat, dorit şi că îl asigurăm de protecţia şi dragostea noastră, în contextul în care energia zilei oricum ne trimite la amintiri şi întâmplări din trecut care pot scote la iveală răni nevindecate. Acest exerciţiu poate susţine şi gestiona emoţii puternice, în ideea de a avea parte de echilibru interior, de vesele şi bucurie.

O săptămână magică să avem!

de Anca Sofian,

Consilier de dezvoltare personală, Numerolog, Artist plastic

Hai pe Sentimente

Leave a Reply