Dating

Vrea sa va impacati? Tine cont de aceste 5 lucruri

By iulie 20, 2016 3 Comments

sentimente2_a doua sansa

Dupa orice despartire e posibil sa vina si un moment in care fostul sau fosta sa vrea sa va impacati. Si sa te roage cu cerul si pamantul sa ii mai acorzi o sansa. Ce faci in aceasta situatie? Cat de repede cedezi? Sau, e cazul sa cedezi?

Ei bine, inainte de a face pasul inapoi, raspunde-ti la urmatoarele intrebari. In felul acesta vei sti daca trebuie sau nu sa va impacati.

1. Cat de grav au stat lucrurile?

Lungimea relatiei este un factor important in luarea deciziei de a-i oferi sau nu o a doua sansa. Daca ati fost impreuna ani de zile, atunci probabil ca ar trebui sa ii mai dai ocazia sa isi dovedeasca nevinovatia. In cazul in care relatia a durat doar cateva luni, timp in care v-ati certat si v-ati luptat ca in ringul de box, atunci lucrurile sunt mult mai simple: stai in banca ta!

2. De ce v-ati despartit?

Exista o multime de motive care duc la ruperea unei relatii. In cazul in care v-ati despartit in urma unei discutii aprinse, poate ca amandoi ati fost prea incapatanati si prea mandri ca sa cedati. E clar ca atunci cand lucrurile se linistesc, ar trebui sa va intalniti si sa discutati cu calm. Poate a intarziat la ziua surorii tale sau a flirtat pe la vreo petrecere, cert este ca sunt momente care pot fi trecute cu vederea. Altele, in schimb, nici nu merita luate in calcul. Spre exemplu, jignirile sau, si mai rau, bataia.

3. Cum a fost sexul?

Poate ca vei spune ca sexul nu este totul. Totusi, este important. In cazul in care ati avut parte de partide de amor cu scantei, atunci nu te va judeca nimeni ca i-ai mai dat o sansa. Totusi, gandeste-te bine daca asta e tot ceea ce cauti cu adevarat.

4. Poti avea incredere in aceasta persoana?

E important sa puteti avea incredere unul in celalalt. Daca te-a inselat o data, e posibil sa o faca din nou sau cel putin sa planeze constant suspiciunea asupra sa. Iar tu vei fi in stare sa nu stai constant cu ochii pe contul sau de email, de Facebook sau sa-i verifici istoricul din browserul de internet? Gandeste-te daca vei fi in stare sa ii dezinstalezi, spre exemplu, dispozitivul de urmarire pe care i l-ai instalat pe telefon.

5. De ce te vrea inapoi?

Nu cumva a fost respins/a de persoana pentru care te-a parasit? Ori poate prietenii i-au batut obrazul pentru felul in care s-a purtat cu tine? Acum, daca tremura pe la usa ta, inseamna ca are un motiv intemeiat sa o faca. Poate a realizat ceea ce a pierdut. Si poate chiar regreta sincer ce a facut. Practic, ar trebui sa fie capabil/a sa exprime clar de ce te vrea inapoi. Daca nu este in stare, atunci e posibil ca o noua ruptura sa aiba loc in curand.

Se spune ca orice persoana merita o a doua sansa. Este sau nu asa?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply