Dating

Vrei o relatie serioasa? 5 calitati pe care sa le cauti la un partener nou

By decembrie 23, 2014 No Comments

cupluV-ati cunoscut cunoscut online, v-ati tachinat o perioada, apoi v-ati intalnit fata in fata. Lucrurile au evoluat frumos intre voi, astfel ca aveti deja cateva saptamani bune de intalniri. Ce urmeaza? Esti sau nu intr-o relatie serioasa? Iata cinci lucruri esentiale pe care sa le urmaresti pentru a-ti da seama daca tipul cu care te intalnesti este sau nu “material” pentru un angajament pe termen lung sau nu!

1. Integritatea

Dupa cateva saptamani petrecute in compania noului tau partener, poti raspunde cu sinceritate la cateva intrebari care te pot ajuta sa iti dai seama daca este o persoana de incredere sau nu. Face intotdeauna ceea ce promite? Apare la intalniri de fiecare data? Ai incredere in el? Daca raspunsurile la aceste intrebari sunt afirmative, ii poti oferi o sansa!

2. Disponibilitatea

Timpul pe care ti-l dedica este un aspect important si un indiciu despre cat este de interesat de tine si de relatia pe care incercati sa o construiti impreuna. Daca gaseste tot timpul scuze pentru a evita intalnirile cu tine sau se plange adesea ca “nu are timp”, un lucru este cert: nu este suficient de implicat. Insa daca gaseste tot timpul ferestre in program pentru a-ti face o vizita pe nepusa masa, pare nerabdator sa te vada zilnic si face planuri in doi, cu siguranta este dornic sa va consolidati relatia.

3. Echilibrul

Nu ti-ai dori niciodata sa te intalnesti cu barbatul extremelor! Lipsa de echilibru conduce adesea la conflicte irmediabile in cuplu. Este important ca barbatul cu care te intalnesti sa fie echilibrat in tot ceea ce face si sa rezolve conflictele pe cale pasnica.

4. Sinceritatea

Nu il cunosti de foarte mult timp, dar iti poti da seama daca este sau nu sincer, daca se adevereste tot ce ti-a spus online despre el, cariera lui, familia lui etc. In plus, este foarte important sa analizezi cat de usor vorbeste despre el, pentru a-ti da seama daca este deschis comunicarii.

5. Angajamentul

Este greu sa iti dai seama de intentiile pe care le are cu privire la ce se intampla intre voi, insa poti analiza cu atentie modul in care se implica si isi duce la bun sfarsit angajamentele in ceea ce priveste familia, cariera, pretenii lui etc. pentru a-ti da seama daca va fi sau nu in stare sa se implice trup si suflet in relatia voastra.

 

Care sunt principalele calitati pe care tu le cauti la un partener de lunga durata?

 

Foto: Cooladvices.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply