Dating

Zodia vorbeste despre felul in care flirteaza

By februarie 15, 2016 No Comments

Frau, Mann, People, Lifestyle, "zwei Personen", innen, drinnen, Innenaufnahme, Innenansicht, "20-30 Jahre", "ueber 20", "ueber zwanzig", Twen, Erwachsener, Paar, Liebespaar, Liebespaerchen, Liebe, Verliebte, verliebt, Verliebtheit, Liebesglueck, strahlen, strahlend, Glueck, Emotionen, "Ausdruck positiv", lachen, lachend,   froehlich, gluecklich, freudig, Freude, freuen, stehen, zusammen, gemeinsam, Vertrauen, zaertlich, Zaertlichkeit, Harmonie, harmonisch, Blume, Blumen, Rose, Rosen, rot, Rosenstrauss, Blumenstrauss, Valentinstag, Romantik, romantisch, ausgelassen, Ausgelassenheit, Ueberraschung, Augen, zuhalten, Spass, Fun, Cover, unbeschwert, Unbeschwertheit, unbekuemmert, Unbekuemmertheit, sorglos, Sorglosigkeit  woman, man, lifestyle, people, "two people", interior, interior shot, inside, indoor, indoors, "20-30 years", "over 20", "over twenty", twen, adult, couple, lovers, love, in love, infatuated, infatuation, beam, beaming, happiness, joy, emotions, "positive expression", laugh, laughing, happy, cheerful, enjoy, stand, closeness, intimacy, together, trust, confidence, tender, tenderness, harmony, harmonious, flower, flowers, rose, roses, red, bouquet of roses, bouquet, Valentine's Day, romanticism, romantic, playful, playfulness, light-hearted, light-heartedness, unconcern, unconcerned, carefree, carelessness   pp1003 *** Local Caption *** nur digital vorhanden

Astrele au un cuvant greu de spus si atunci cand vine vorba despre modul in care fiecare dintre noi flirteaza. Unele dintre zodii sunt cunoscute pentru modul in care stiu sa agate fara niciun fel de probleme, altele pentru timiditatea cu care abordeaza o persoana.

Vrei sa stii cum actioneaza atunci cand vrea sa te cucereasca? Zodia iti da toate detaliile:

Berbec

Persoanele nascute in zodia Berbec isi fac repede cunoscute intentiile atunci cand decid ca vor sa te cunoasca mai bine. Sunt spontane si cu o naturalete maxima vor prelua “ostilitatile”. Te vor face sa razi ca sa te cucereasca mai usor. Se indragostesc la randul lor rapid, dar nu vor suporta alaturi un partener care sa le ingradeasca libertatea pentru ca sunt oameni independenti si incapatanati.

Taur

Nativul din zodia Taur este mereu cu picioarele pe pamant, motiv pentru care nici atunci cand flirteaza nu face excese. El este o fire comoda si precauta, asa ca asteapta momentul ideal pentru a face prima miscare. La prima intalnire va alege un teren neutru, o cina la un restaurant unde va incerca sa te impresioneze cu alegerea facuta. Se va imbraca si se va parfuma astfel incat sa te dea gata din start.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni te cuceresc prin privirile lor patrunzatoare, dar si prin modul in care comunica. Sunt in stare sa vorbeasca mult si despre orice, cu oricine, iar modul acesta de a se adapta la fiecare este surprinzator si iti va placea cu siguranta. Sunt firi destul de nestatornice, iar daca ai reusit sa le captezi atentia de la prima intalnire i-ai cucerit. Daca te plac, emana o energie pozitiva vizibila.

Rac

Racii sunt foarte sensibili si reprezinta nativii cei mai indreptati spre familie. Nu vor iesi decat cu acele persoane care le inspira aceleasi valori cu ale lor. Cand flirteaza sunt foarte atenti la tine si la nevoile tale, insa vorba lor e plina de dulcegarii. Sunt persoane galante si politicoase, care impresioneaza prin gesturi delicate, dar care iti vor vorbi din start despre fidelitate si devotament.

Leu

Leii sunt extrevaganti prin excelenta, sunt ostentativi si experimentali. Iar acest lucru se vede si in felul in care actioneaza atunci cand flirteaza. Face totul pe fata si nu ii place sa se ascunda. La prima intalnire vor vorbi mai mult despre sine pentru ca sunt egocentrici si le place sa iasa in evidenta. Apreciaza daca ii asculti cu atentie si daca reusesti sa tii pasul cu energia lor.

Fecioara

E greu sa iti apropii o persoana nascuta in zodia Fecioara, pentru ca aceasta are tendinta de a construi ziduri de netrecut in jurul sau. Daca se simte atrasa de tine, te va asedia cu intrebari pentru a afla cat mai multe despre tine. De flirtat flirteaza de obicei prin vorbe. Sa nu te miri daca primesti si cateva critici din partea sa inca de la prima intalnire. Acesta este felul sau de a fi.

Balanta

Balanta ia toate lucrurile incet, pas cu pas. Aceasta poate fi o problema daca deja te-ai indragostit de acest nativ, pentru ca el nu va grabi nicicum lucrurile. Se intampla acest lucru in primul rand pentru ca e destul de indecis, dar si pentru ca vrea sa mearga cu flirtul la sigur. Nu te va face sa razi si nici nu va savura glumele. E destul de rece la prima intalnire si face tot posibilul sa nu greseasca cu nimic.

Scorpion

Scorpionul pare linistit la prima vedere, dar se spune ca apele line sunt adanci. Atunci cand vrea sa te cucereasca, te va complimenta asa cum nu a mai facut-o nimeni vreodata si te va face sa te simti cu adevarat speciala. Sa nu te mire ca iti va fura si un sarut cand te astepti mai putin. Cand flirteaza nu apeleaza la vorbe, ci mai degraba la atingeri, pentru ca el stapaneste perfect arta seductiei.

Sagetator

Atat femeia, cat si barbatul nascuti in zodia Sagetator sunt extrem de directi si nu prea vad rostul flirtului. Sunt cunoscuti mai degraba pentru senzualitate si nu pentru sensibilitate. Iti vor spune direct ceea ce cred si ceea ce vor de la tine. Iti vor zambi discret din coltul gurii, pentru ca aceasta este in cazul lor arma cea mai importanta de seductie. Cel mai usor il cuceresti daca afisezi un spirit de aventura.

Capricorn

Capricornul este un cavaler prin excelenta. Se comporta foarte decent, corect, delicat atunci cand pune ochii pe cineva. Trebuie sa ai rabdare cu acest nativ si sa stii ca daca se arata interesat de tine o face nu pentru ca isi doreste o aventura, ci pentru ca te vrea pentru mult timp. Nu este cea mai romantica persoana, in schimb este un om inteligent, care va deschide discutii interesante cu tine.

Varsator

Nu are flirtul in sange, motiv pentru care va comunica destul de mult pana te va face sa intelegi ca te place cu adevarat. Va incerca sa se apropie de tine din ce in ce mai mult cu ajutorul discutiilor din diverse domenii si cu un simt al umorului deosebit. Este aproape imposibil sa te plictisesti daca ai intalnit un Varsator. Totusi, in cazul sau e destul de greu sa faci diferenta intre discutiile prietenoase si flirt.

Pesti

Nativul din Pesti este un visator si un romantic si pune dragostea pe primul plan in toate actiunile sale. Este foarte generos si mereu in cautarea sufletului pereche. E „de moda veche” atuncicand vine vorba sa isi manifeste dragostea, asa ca va incerca sa te cucereasca fie folosind versuri, flori, intalniri romantice sub clar de luna. Se lanseaza in remarci siropoase prin care va incerca sa te convinga ca esti o persoana unica.

Care dintre zodii crezi ca e cea mai potrivita felului in care tu insuti flirtezi?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply