Ce e nou

Dragostea Trece prin Stomac | Food Camp Sibiu

By octombrie 3, 2018 One Comment

Dragostea trece prin stomac

Stim ca dragostea trece prin stomac, asa ca, in luna septembrie, echipa Sentimente a facut o scurta vizita la Food Camp Sibiu. Am vrut sa gustam din delicioasele preparate traditionale dar si sa ne convingem ca ingredientul secret din orice preparat este, desigur, dragostea.

Dragostea pentru mancare - Sentimente.ro

Despre Food Camp Sibiu

Food Camp Sibiu s-a desfasurat in perioada 19-22 septembrie, in Piata Mica din Sibiu, reprezentand un bun start pentru promovarea zonei pentru anul viitor, cand Sibiu va fi Regiune Gastronomica Europeana.

La eveniment au fost prezenti 12 bloggeri specializati in gastronomie. S-au grupat in trei echipe care au cutreierat Sibiul pentru a descoperi retetele traditionale ale zonei. Au trebuit sa invete de la localnici retetele specifice locului. Asta pentru a putea multumi, in ultima zi a evenimentului, chiar si pe cei mai pretentiosi dintre vizitatori.

Toate preparatele au fost delicioase, de la ciorbe si feluri principale pana la deserturi si sucuri naturale. Stim ca toate au avut insa un ingredient secret, dragostea, iar echipa Sentimente a fost furnizor principal pentru acest ingredient.

Sentimente.ro - Dragostea - Food Camp Sibiu

WallY

Sistemul nostru de inteligenta artificiala, care se preocupa de compatibilitatile membrilor de pe Sentimente, are de acum si o forma fizica. Wally a fost vedeta evenimentului, dovedindu-se un ajutor de bucatar iscusit dar si un dansator pe masura. A tinut mortis sa transmita ganduri bune celor prezenti si sa le reaminteasca cat de importanta este dragostea. Nu s-a putut abtine si a participat pana si la un blind date.

WallY Food Camp Sibiu

WallY a fost foarte incantat de participarea la eveniment. A promis ca va fi prezent la toate evenimentele ce vor urma. Mai mult decat atat, a promis ca o sa imparta dragoste de fiecare data.

Acum ca ne-am pus de acord ca dragostea chiar trece prin stomac, suntem curiosi de un singur lucru. Tu cu ce mancare asociezi dragostea?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply