Dating

6 idei pentru intalniri de succes

By iunie 8, 2018 3 Comments

Prima intalnire este intotdeauna importanta pentru ca ea determina daca relatia are potential sau nu. Noi iti impartasim cateva idei pe care le poti folosi, nu doar la prima intalnire, ci si la cele care vor urma.

1. Picnic in parc 

O optiune romantica. Poti iesi la un picnic la Mogosoaia, in Parcul Natural Comana sau la Edenland. Edenland si Comana sunt destinatii in care poti face si miscare, ambele cunoscute pentru traseele in copaci si tiroliene, daca va simtiti mai aventurieri.

2. Lectie de dans / yoga / fitness

O optiune care va apropie mai mult, care se concentreaza pe interesele si pasiunile voastre.

3. Curs de gatit 

Interactiv si amuzant, va puteti cunoaste mai bine si, la sfarsit, ramaneti si cu experienta, si cu mancarea!

4. Evenimente 

Venit vara, iar asta inseamna mai multe evenimente si concerte. Puteti iesi la Street Delivery, festival urban, ce are loc in fiecare an pe strada Verona. Un altfel de festival, Namaste India, se va desfasura pe 17 iunie. Daca sunteti pasionati de concerte, va puteti duce, pe data de 12 iunie la Scorpions, la Romexpo. David Garrett va avea concert pe datele 8-9 iunie la Sala Palatului si Michael Malarkey va canta la Hard Rock Cafe pe 9 iunie. De asemenea, Gradina Botanica din Bucuresti organizeaza pe 9-10 iunie o serie de concerte: “The Fresh in the Garden”.

5. Teatru si expozitii 

Poti incerca si ceva mai clasic la prima sau primele intalniri. “The Royal Ballet – Lacul Lebedelor” va avea loc pe data de 17 iunie, iar expozitia “Comorile Egiptului Antic”, din cadrul Bibliotecii Nationale se va incheia pe 21 iunie, asa ca ar trebui sa va grabiti.

6. Restaurante si cafenele 

Daca vrei sa optezi pentru o cina romantica sau o invitatie la cafea, poti alege o locatie mai speciala. Noi recomandam Agape Cuisine, Veranda Casa Frumoasa, Victoriei 18 sau Caju by Joseph Hadad dar si Linea – Closer to the Moon sau NOMAD Skybar.

 

Ai alte idei pe care vrei sa le impartasesti cu noi? 🙂

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply