Ziua scrisorilor de dragoste

Ziua scrisorilor de dragoste, o zi de care poate putini stiu, dar s-a intamplat, pe 26 septembrie. Am fost putin nostalgici cand ne-am reamintit de vremurile in care aveai nevoie de o foaie de hartie si de un stilou pentru a-i spune cuiva drag, aflat la distanta, ca il iubesti.

Workshop Ziua Scrisorilor de Dragoste

Workshop ortografie

Intr-o era digitala nu mai conteaza atat de mult aspectul textului, ci mai mult mesajul. Noi credem insa ca cele 2 se imbina perfect iar efectul cu siguranta poate surprinde. Am refolosit, pentru cateva ore, penita si calimara pentru a invata cum sa scriem caligrafic.

Nu am fost singurii care au avut de transmis un gand bun persoanei iubite. Printre invitati s-au numarat bloggeri si jurnalisti, si desigur, WallY, care si-a tinut promisiunea de a fi prezent la oricare eveniment. Fiecare invitat si-a compus propia scrisoare pentru a o darui persoanei iubite. Chiar si WallY a reusit sa scrie cateva randuri. Ne-a impartasit ca scrisoarea lui este pentru voi, utilizatorii Sentimente.

Cativa dintre participantii la workshop:

  • Adriana Moscu
  • Roxana Dobrita
  • Marian Craciun
  • Lizeta Oprea
  • Ramona Raduly

Ziua Scrisorilor de Dragoste - WallY

Scrisori de dragoste

Dupa finalizarea workshop-ului am decis ca dragostea trebuie impartita tuturor, fie ca au participat sau nu la workshop. Asa ca am iesit pe strada pentru a imparti scrisori de dragoste. Fie ca erau singuri, barbati, femei sau cupluri, cu totii au apreciat gestul, lasandu-le un zambet larg pe buze. I-am indemnat sa dea, la randul lor, scrisoarea mai departe, persoanei iubite.

Scrisori de dragoste

A fost o zi in care dragostea a fost pe primul loc, fie ca am scris o scrisoare, fie ca am dat una pentru a fi data mai departe, toate aceste lucruri au fost facute cu dragoste.

Credeti ca scrisorile inca mai au farmecul lor, si daca da, voi pentru cine ati scrie o asemenea scrisoare?

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.