Ce e nou

Ziua scrisorilor de Dragoste | Workshop si Scrisori

By octombrie 4, 2018 One Comment

Ziua scrisorilor de dragoste

Ziua scrisorilor de dragoste, o zi de care poate putini stiu, dar s-a intamplat, pe 26 septembrie. Am fost putin nostalgici cand ne-am reamintit de vremurile in care aveai nevoie de o foaie de hartie si de un stilou pentru a-i spune cuiva drag, aflat la distanta, ca il iubesti.

Workshop Ziua Scrisorilor de Dragoste

Workshop ortografie

Intr-o era digitala nu mai conteaza atat de mult aspectul textului, ci mai mult mesajul. Noi credem insa ca cele 2 se imbina perfect iar efectul cu siguranta poate surprinde. Am refolosit, pentru cateva ore, penita si calimara pentru a invata cum sa scriem caligrafic.

Nu am fost singurii care au avut de transmis un gand bun persoanei iubite. Printre invitati s-au numarat bloggeri si jurnalisti, si desigur, WallY, care si-a tinut promisiunea de a fi prezent la oricare eveniment. Fiecare invitat si-a compus propia scrisoare pentru a o darui persoanei iubite. Chiar si WallY a reusit sa scrie cateva randuri. Ne-a impartasit ca scrisoarea lui este pentru voi, utilizatorii Sentimente.

Cativa dintre participantii la workshop:

  • Adriana Moscu
  • Roxana Dobrita
  • Marian Craciun
  • Lizeta Oprea
  • Ramona Raduly

Ziua Scrisorilor de Dragoste - WallY

Scrisori de dragoste

Dupa finalizarea workshop-ului am decis ca dragostea trebuie impartita tuturor, fie ca au participat sau nu la workshop. Asa ca am iesit pe strada pentru a imparti scrisori de dragoste. Fie ca erau singuri, barbati, femei sau cupluri, cu totii au apreciat gestul, lasandu-le un zambet larg pe buze. I-am indemnat sa dea, la randul lor, scrisoarea mai departe, persoanei iubite.

Scrisori de dragoste

A fost o zi in care dragostea a fost pe primul loc, fie ca am scris o scrisoare, fie ca am dat una pentru a fi data mai departe, toate aceste lucruri au fost facute cu dragoste.

Credeti ca scrisorile inca mai au farmecul lor, si daca da, voi pentru cine ati scrie o asemenea scrisoare?

 

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • RESPECTE spune:

    Da, cu convingere spun ca scrisorile scrise cu mana au imprimate pe ele sufletul si trairile celui ce le scrie la momentul dat.
    La acestea se adauga ortografia care descopera parte din autor.
    si ar mai fi…pacat ca nu am stiut la momentul potrivit…
    poate cu alta ocazie…
    O zi superba!

Leave a Reply