Matrimoniale

10 lucruri pe care nu le stiati despre dragoste si relatii

By septembrie 11, 2013 ianuarie 12th, 2021 No Comments

intimacyCand vine vorba de acele momente definitorii in dragoste si relatii, trebuie sa mergeti pe mana destinului si sa mizati pe experienta dumneavoastra subiectiva in luarea decizilor. Cu toate acestea, daca sunteti o persoana care ii plac numerele, nu strica sa stiti unele dintre statistici despre acest subiect. Ar putea fi un motiv in plus sa va despartiti, iesiti, faceti dragoste, respingeti sau sa acceptati o aventura de o noapte cu cineva. Dumneavoastra decideti.

1. Femeile se indragostesc mai mult decat barbatii
Un studiu a constatat ca 73% dintre femeile ruse cred ca sunt indragostite; in acelasi timp doar 61% dintre barbatii rusi simt la fel. In Japonia, 63% dintre femei simt ca sunt in aceeasi stare, si doar un sufocant 41% din barbati se simt la fel. Un decalaj trist!

2. Suntem naivi atunci cand vine vorba de divort
Chiar daca aproape toata lumea stie rata de divort (in jur de 50% din toate casatoriile se termina in divort), doar 12% din cei 50% care divorteaza afirma ca s-au gandit vreodata ca divortul a fost o posibilitate pentru ei.

3. Multi oameni au o “barca de salvare”
10% din oamenii ale caror casatorii se incheie din cauza infidelitatii lor ajung sa se casatoreasca cu persoana cu care au avut aventura.

4. A treia oara NU e cu noroc
90% dintre cei casatoriti a treia oara divorteaza. Acest lucru nu poate decat sa ii bucure pe avocati.

5. Casatoria mentine familia unita
Pentru acei copii ai caror parinti locuiesc impreuna, dar nu sunt casatoriti, doar 36% vor avea parintii lor sub acelasi acoperis pana la varsta de 16 ani. In acelasi timp, 70% dintre copiii cu parinti casatoriti traiesc cu ambii parinti in aceeasi casa pana la varsta de 16 ani.

6. Dragostea vindeca
Aveti cu 35% mai multe sanse de a deveni grav bolnav sau sa contactati boli obisnuite daca va aflati intr-un mariaj nefericit.

7. Cel putin 3
Cea mai frecvent raportata fantezie sexuala este aceea de a face sex cu mai mult de o persoana la un moment dat.

8. Aventurile de o noapte
27% dintre persoanele care au avut o aventura de o noapte au transformat-o intr-o relatie stabila.

9. Oare ma inseala?
64% din barbati cred ca este total acceptabil sa flirteze cu alte femei on-line si chiar sa le trimita mesaje de dragoste, in timp ce sunt intr-o relatie stabila. Doar 36% dintre femei simt acelasi lucru.

10. Jumatate
Doar 49% din persoanele active sexual pretind ca sunt multumite cu viata lor sexuala.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente