Matrimoniale

10 trucuri pentru a-ti gasi sufletul pereche

By octombrie 14, 2013 No Comments

cuplu fericitCrezi in suflete pereche dar nu ti -ai gasit inca jumatatea? Nu exista nicio reteta verificata de succes, dar poti incepe prin a tine cont de cateva sfaturi simple care iti vor creste sansele de a gasi partenerul potrivit .

Daca te intristeaza faptul ca sufletul tau pereche nu si-a facut inca aparitia, afla cum sa ramai deschis la posibilitatea gasirii lui si cum sa iti cresti sansele de a-l recunoaste.

1 Nu mai cauta
De multe ori, gasesti ce cauti abia cand ai renuntat la cautare. Lucrurile nu sunt diferite atunci cand cauti sufletul pereche.

Renunta la cautarea activa si bucura-te de oamenii noi pe care ii cunosti, sufletul tau pereche ar putea fi unul dintre ei.

2 Nu mai incerca sa faci pe plac altora
Femeile sunt cele care, cel mai adesea, renunta la satisfactia personala pentru a-i fi pe plac persoanei iubite.

Orice relatie implica compromisuri, insa atunci cand singura ta grija este fericirea partenerului sabotezi practic relatia ignorandu-ti nevoile proprii si lasand loc unor frustrari pe viitor.

3 Verifica-ti imaginea
Felul in care te vad cei din jur este cel mai important aspect atunci cand incerci sa cunosti oameni noi.

Daca fustele foarte scurte si sutienele push up nu lipsesc din garderoba ta zilnica, nu te mira atunci cand atragi doar barbati care nu vor altceva in afara de sex.

4 Perfectioneaza-te
Pentru a avea sansele cele mai mari de a porni o relatie cu sufletul tau pereche atunci cand il gasesti, trebuie sa fii in forma.

Daca te-au obosit cautarile, ia o pauza si perfectioneaza-te. Fie ca e vorba de modul in care iti organizezi casa sau de cursuri de specializare care ti-ar folosi in cariera, imbunatateste cat mai multe aspecte din viata ta in asteaptarea momentului in care iti vei cunoaste sufletul pereche.

5 Nu mai face liste cu calitatile pe care le cauti
Atunci cand te gandesti foarte mult la partenerul ideal, tinzi sa-ti creezi asteptari nerealiste. Fie ca e vorba de caracteristici de personalitate sau de atribute fizice, nu-ti vei putea crea niciodata partenerul ideal dupa o reteta.

Daca cunosti pe cineva alaturi de care iti place sa iti petreci timpul, renunta la cerintele superficiale. Ai renunta la dragostea vietii tale pentru ca nu e atat de inalt sau de bogat pe cat ti-ai dori?

6 Renunta la idealurile altora de frumusete
Idealul de frumusete promovat in mass-media nu reprezinta cu adevarat o parere majoritara.

Daca nu “corespunzi” tiparului general, asta nu inseamna ca ai sanse mai mici de a-ti gasi sufletul pereche.

Nu gandi niciodata ca cei care au atributele fizice cele mai dorite nu vor fi interesati de tine, deoarece ai putea pierde ocazii irecuperabile.

7 Deschide-ti mintea
Renunta la preconceptiile sau la preferintele legate de aspectul fizic.

Sufletul tau pereche s-ar putea sa nu apara in viata ta sub infatisarea pe care o visezi, astfel ca nu iti restrictiona optiunile pe baza unor preferinte care nu sunt absolut necesare.

8 Incearca lucruri noi
Activitatile si hobby-urile noi iti deschid posibilitati proaspete de a cunoaste oameni.

Alege activitati care sa-ti faca placere sau sa fie utile si in cadrul carora poti cunoaste oameni noi.

9 Fa-ti timp pentru socializare
Daca iti umpli timpul cu activitati de dimineata pana seara, s-ar putea sa nu observi atunci cand sufletul tau pereche trece prin viata ta.

Lasa-ti timp pentru a socializa si a cunoaste oameni noi.

10 Nu renunta la speranta
Iti poti gasi sufletul pereche cu aceeasi usurinta la 18 sau chiar la 80 de ani. Nu renunta la speranta si nu dispera atunci cand dragostea se lasa asteptata.

Nu ai nevoie de noroc pentru a-ti intalni sufletul pereche. Ai nevoie sa ramai deschis la posibilitatea unei povesti de dragoste minunata, iar sansele tale de a o gasi vor fi mai mari.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply