DatingMatrimonialeRecomandari

Nivel de “disperare”: abonament VIP pe Sentimente.ro

By decembrie 8, 2017 martie 1st, 2018 One Comment


Trăim vremuri în care totul se desfășoară pe repede-înainte, motiv pentru care, cu ajutorul evoluției tehnologiei, am încercat să ne creăm scurtături prin viața de zi cu zi: facem shopping online pentru a nu mai pierde vremea prin magazine, comandăm mâncare ca să nu mai gătim, luăm pastile de slăbit (nu recomandăm!) în loc să facem sport, apelăm la mici sau chiar mari ajustări estetice în încercarea de a deveni atractivi etc. Și recunoaștem toate aceste lucruri.

Când vine vorba de apelarea la un serviciu de dating, însă, lucrurile se schimbă la 180 de grade. Ne fâstâcim, ne găsim scuze false, punem inițiativa deschiderii unui cont pe seama plictiselii sau a unui accident.

Ne crapă obrazul de rușine atunci când cineva ne întreabă ce căutăm pe un site de matrimoniale, deși ne doare rău singurătatea. Ne asumăm toate eforturile ce vin în sprijinul ego-ului și ne negăm una dintre cele mai pure și evidente nevoi: cea de dragoste.

Vedem în jurul nostru oameni pentru care planetele s-au aliniat și partenerul potrivit a venit devreme, dar și unii de care iubirea pare să nu se lipească. Și nu pentru că n-ar avea calități.

E deja un adevărat trend ca femei frumoase și de succes să-și asume statutul de “singure și disponibile”, dar parcă tocmai această asumare ajunge să sperie potențialii parteneri. Deși e o mare dovadă de curaj să recunoști că te simți singur, căutarea e percepută drept vulnerabilitate de cei care nu-ți pot înțelege trăirile. În timp ce neasumații ce trec prin aceleași stări ca și persoanele menționate mai sus aleg calea invidiei în loc de cea ce implică acțiuni constructive pentru propria viață sentimentală.

Sunt pline site-urile de dating de profiluri ale unor persoane care aleg să nu-și dezvăluie identitatea de teama că vor fi luate în bătaie de joc. Cupluri care s-au cunoscut pe o astfel de platformă aleg să păstreze discreția în legătură cu felul în care s-au cunoscut. Tineri care suferă de singurătate decid să-și pună masca inaccesibilității atunci când comunică cu persoane de care sunt realmente interesați. Pentru că au ajuns să creadă că așa se procedează.

Gura lumii provoacă anxietate și momentan n-avem altfel de gură. Vestea bună e că există ceva care contează mai mult decât gura lumii.

Sufletul tău.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply