Matrimoniale

3 declaratii pe care sa le eviti de Ziua Indragostitilor

By februarie 10, 2014 ianuarie 12th, 2021 No Comments

3 declaratii pe care sa le eviti de Ziua IndragostitilorZiua Indragostitilor iti ofera un prilej excelent de a-ti celebra iubirea alaturi de jumatatea ta, oricare ti-ar fi parerea despre controversata sarbatoare internationala. Cum asupra oricarui eveniment de acest tip apasa o multime de asteptari, Ziua Indragostitilor se poate transforma, in pofida celor mai bune intentii, dintr-o sarbatoare reusita intr-un fiasco. Pentru a evita un potential dezastru de Valentine’s Day, este recomandat sa nu rosesti urmatoarele cuvinte!

1. “Trebuie sa vorbim”

In orice cuplu exista disensiuni si perioade mai putin fericite. Insa dezbaterea si rezolvarea problemelor cuplului sau manifestarea dorintei de a iesi din relatie nu ar trebui “programate” pentru evenimentele speciale, precum Ziua Indragostitilor.

In consecinta, orice ti-ai dori sa ii comunici partenerului tau, asigura-te ca ii transmiti intr-o zi “neutra”, fara incarcatura romantica, asa cum este Valentine’s Day.

2. “Te iubesc” (pentru prima oara)

Nu este nimic deplasat in a-i spune jumatatii tale cat de mult o iubesti, in special de Ziua Indragostitilor. Dar daca faci parte dintr-un cuplu nou format, iar cele doua cuvinte nu au mai fost rostite pana acum, poate ar fi mai intelept sa nu le spui tocmai pe 14 februarie.

De ce ar trebui sa amani putin momentul? Deoarece, de Valentine’s Day, exista riscul sa te lasi dus/a de val, de semnificatia zilei, de momentele placute petrecute alaturi de el/ea si sa spui “Te iubesc” fara a simti cu adevarat.

Pentru o astfel de declaratie importanta, asteapta un moment lipsit de incarcatura romantica excesiva, cand esti sigur/a ca asta simti, iar instinctul iti sopteste ca sentimentul este reciproc.

3. “Nu imi place”

Asteptarile sunt foarte mari in zile precum Valentine’s Day, in special atunci cand in ecuatie intra si pregatiri pe masura. Iar una dintre cele mai putin inspirate replici pe care i-ai putea-o da jumatatii tale de Ziua Indragostitilor este intocmai una care ii ofera feedback negativ, cand el/ea s-a straduit din rasputeri sa faca lucrurile ca la carte.

Chiar daca eforturile lui/ei nu au dus la conturarea unei celebrari romantice fix pe placul tau, apreciaza-i, cel putin, intentia si evita sa critici munca depusa – in definitiv – pentru a te face pe tine fericit/a.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply