Matrimoniale

3 greseli de dating online pe care femeile le comit frecvent

By iulie 24, 2014 ianuarie 14th, 2021 2 Comments

Sentimente.ro iti ofera o sansa reala de a cunoaste o multime de oameni interesanti, cu care sa stabilesti relatii de prietenie, dar mai ales unii printre care s-ar putea afla Marea ta Iubire. Ai un cont deja de ceva timp, dar beneficiile datingului online se lasa asteptate? Este posibil sa comiti una dintre cele 3 greseli de dating.

1. Nu te dezvalui asa cum esti: unica si irepetabila

Intocmai asa cum se intampla in cazul datingului clasic, si cel online se bazeaza, in primul rand, pe imagine. Prima impresie poate cantari mai mult decat iti imaginezi, asadar asigura-te ca profilul tau de dating online este ilustrat cu o fotografie reusita, care te dezvaluie asa cum esti, fara artificii, punandu-te insa intr-o lumina favorabila.

Apoi, si informatiile pe care le treci in profilul tau – si felul in care le scrii – sunt foarte importante. In loc sa optezi pentru o insiruire seaca de calitati, pasiuni si obiceiuri, foloseste-ti creativitatea pentru a compune un text descriptiv care dezvaluie ceva mai mult din personalitatea ta minunata.

2. Uiti cat de important este… flirtul!

Fie ca ai 20 sau 60 de ani, flirtul este la fel de interesant si incitant la orice varsta! Evita sa faci din datingul online un “job stresant”, ale carui taskuri trebuie sa le bifezi zilnic, din obligatie, doar pentru ca ti-ai propus sa iti gasesti pe cineva. Mai bine alege sa te simti bine, sa te distrezi si sa lasi lucrurile sa vina de la sine.

Astfel, te poti amuza copios alaturi de oameni inteligenti, care iti impartasesc simtul umorului si perspectiva asupra vietii, marindu-ti si sansele de a stabili o conexiune mai profunda decat te-ai fi asteptat initial cu unul dintre acestia!

3. Nu ii arati partenerului ca ai nevoie de el

Este lesne de inteles ca esti o femeie puternica, frumoasa si independenta, care nu are nevoie de un barbat care sa o completeze pentru a fi fericita. Insa, daca gasesti pe cineva cu care chiar simti ca ai putea sa imparti bune si rele pana la adanci batraneti, invata sa iti lasi jos armura de femeie care se descurca perfect si singura si ofera-i macar cateva indicii care il doresti in viata ta. La urma urmei, un barbat puternic are nevoie de o partenera pe masura, care nu uita insa sa fie si feminina si vulnerabila.

Foto: lisashield.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Anonim spune:

    Toti oamenii isi doresc o viata buna, majoritatea isi doresc o viata luxoasa dar doar putini isi urmeaza visele, muncesc si isi dezvolta o afacere personala pentru a ajunge in top, pentru a iesi din multime si a deveni impliniti din punct de vedere professional. Tu ce fel de om esti?Raspunsul la aceasta intrebare ar trebui sa il gasesti impreuna cu sinele tau. Daca stii deja acest lucru, contacteaza-ne !
    Contact: 0730.480.861, 0767.625.521

  • dan spune:

    4. Baga descriei de genul : “Married & not looking !!!! Am tot ce-mi trebuie, ia vedeti cum transformati punctul in punct si virgula. Ramane valabila chestia cu nu beau cafea sau suc cu nimeni, nu ma intalnesc si nu dau/iau numere de telefoane. La fel, cine este nascut dupa 1974 sau n-a citit un pic mai mult de-o carte nu are de ce ma deranja; sunt bineveniti grafomanii! PS: Inca ceva, blochez orice persoana, care nu catadicseste sa-mi citeasca profilul inainte de a ma deranja; eu chiar nu am nici timp si nici chef sa raspund ORICUI. “

Leave a Reply