Matrimoniale

Ce spun barbatii cand se indragostesc?

By martie 17, 2014 ianuarie 14th, 2021 No Comments

ce spun barbatii - Sentimente.roLucrurile pe care le spun barbatii atunci cand se indragostesc pot fi, la prima vedere, dificil de interpretat. Exprimarea sentimentelor nu este atat de facila pentru reprezentantii sexului tare, cel putin nu in masura in care o femeie isi poate arata verbal si gestual emotiile.

Exista o conceptie comuna asupra modului diferit in care comunica femeile si barbatii. Despre cei din urma se spune ca nu sunt atat de generosi in a vorbi despre propriile sentimente. Daca treci printr-o situatie similara cu cineva cunoscut pe un site de dating sau matrimoniale, poti elucida misterul trairilor sale pentru tine, analizandu-i atent lucrurile pe care ti le spune si care ar putea sa iti sugereze ca s-a indragostit de tine!

1. Ies in oras. Te deranjeaza?

Desi va leaga doar o prietenie declarata momentan si nu te-ai lamurit daca are ganduri matrimoniale cu tine, iti cere discret aprobarea inainte sa faca un lucru, de parca ati forma un cuplu. Un exemplu concret este acela in care te anunta ca va iesi vineri seara in oras cu prietenii, doar intre baieti, mentionand ca este curios daca te deranjeaza acest lucru.

Acesta este un semn clar ca incepe sa nutreasca sentimente pentru tine, in capul lui esti potentiala lui iubita si vrea sa te asigure ca, momentan, nu este interesat sa flirteze cu alte femei.

2. Mama te-ar adora!

Faptul ca te include, chiar si imaginativ, intr-un scenariu comun cu familia lui, indica in mod cert ca incepe sa se indragosteasca de tine. Daca un barbat care te vede ca pe o simpla aventura se va feri sa vorbeasca despre apropiatii lui, unul indragostit va fi generos cu acest tip de detalii. Iar daca iti si spune ca ai fi pe placul lui, in mod cert te considera a fi femeia visurilor sale.

3. De ce nu ai dat niciun semn ieri?

Iata o declaratie neasteptata de la un barbat cu care discuti cu placere pe un site de dating, dar fata de care nu ti-ai asumat niciun angajament oficial. Daca ii “scapa” cumva o mustrare vis-a-vis de faptul ca nu ai dat niciun semn de viata o zi intreaga, inseamna ca a tanjit dupa compania ta, deci s-a indragostit de tine!

Hai pe Sentimente

Leave a Reply