Matrimoniale

3 motive pentru a-ti da intalnire cu barbati care nu sunt genul tau

By martie 25, 2014 ianuarie 14th, 2021 2 Comments

intalnire cu barbati - sentimente.roExperientele prin care ai trecut si modelul parental pe care l-ai avut in copilarie, printre altele, te fac sa iti indrepti atentia si interesul catre un anume tip de barbati. Daca, insa, constati ca tiparul pe care il urmezi cu precizia unui ceas elvetian nu iti serveste pentru a-ti gasi Marea Iubire, prin dating online sau nu, atunci inseamna ca a sosit momentul sa iti dai intalnire cu barbati, aparent, nepotriviti. Iata si alte 3 motive!

1. Ai putea fi placut surprinsa

Daca obisnuiesti sa-i respingi automat pe acei barbati care nu se incadreaza in standardele sau tiparul cu care te simti tu confortabil (si care consideri ca ti se potriveste), risti sa dai cu piciorul sansei de a cunoaste oameni minunati.

Invata sa iti gestionezi reactia initiala – mai ales cand interactiunea are loc pe un site de matrimoniale – si propune-ti sa le acorzi o sansa si acelor “candidati” care, desi poate nu iti indeplinesc toate criteriile, se potrivesc cu tine in punctele esentiale.

2. Preferintele tale s-au schimbat, de fapt

Este posibil ca “tiparul” tau standard sa fi suferit modificari in ultimii ani – in special daca ai fost implicata intr-o relatie pe termen lung, dar tu sa nu fii constienta deocamdata de aceasta schimbare. Asadar, pentru a vedea daca si cum ti s-au schimbat preferintele pe masura ce te-ai maturizat, da-ti intalniri si cu barbati cu care, mai demult, n-ai fi vrut sa schimbi nici macar 2 cuvinte.

Astfel, vei putea descoperi – adesea intr-un mod foarte placut – care iti sunt nevoile si asteptarile actuale si sa renunti la vechile tale conceptii, care actualmente nu iti mai aduc fericirea pe plan sentimental.

3. Inveti sa renunti la regulile impuse de altii

Este posibil sa fi crescut cu vorbele mamei care iti spunea mereu sa nu te multumesti cu un barbat fara un job si venituri stabile – sfaturi care te-au determinat, ca razvratire, sa alegi mereu artisti boemi, care traiau de pe o zi pe alta, sau viceversa. Oricare ar fi povestea ta, un lucru este cert: nu este deloc productiv sa ramai “blocata” in tipare de acest tip.

Oricat de incomod ar fi, intr-o prima faza, sa iesi din zona ta de confort, situatia ti-ar putea aduce o multime de beneficii. Invinge-ti, asadar, temerile si reticentele si iti vei gasi Alesul mai repede decat credeai!

Foto: torontosun.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply