Matrimoniale

3 motive pentru care nu intalnesti barbatul potrivit

By mai 20, 2014 ianuarie 14th, 2021 No Comments

barbatul potrivit - sentimente.roLumea datingului, fie el online sau “real”, este orice, mai putin necomplicata. Sa cauti barbatul potrivit este frustranta atunci cand, pentru a-l gasi, te vezi nevoita sa iesi la intalniri peste intalniri, uneori cu barbati care par potriviti, dar care nu te suna inapoi, alteori cu barbati care te determina sa te intrebi daca iti vei intalni vreodata Printul.

Inainte insa de a renunta la a-ti mai cauta jumatatea, intreaba-te daca nu cumva comiti, fara sa vrei, cateva greseli care iti saboteaza bunele intentii. Iata, asadar, care ar putea fi trei dintre motivele pentru care barbatul potrivit intarzie sa apara:

1. Nu iesi suficient de des

Poate ca nu este tocmai ce te-au invatat filmele romantice sau basmele copilariei, dar gasirea barbatului perfect este o “munca” in toata regula, un scop de atins pentru care trebuie sa lupti, asa cum faci pentru oricare alt obiectiv propus.

Ce ar trebui sa faci, asadar? Sa te expui cat mai mult cu putinta sanselor de a cunoaste barbati. Iesi in grupuri extinse de prieteni, implica-te in activitati sociale cat mai variate, astfel incat sa iti oferi cat mai multe oportunitati de a-ti gasi perechea.

2. Ti-ai setat criterii nerealiste

Este sanatos si chiar de dorit sa stii cum anume trebuie sa fie barbatul potrivit pentru tine. Insa este important sa nu iti stabilesti niste criterii foarte precise, de tipul culorii ochilor si a venitului lunar. Traseaza cateva linii generale, cateva aspecte “must have”, dupa care permite-ti sa fii surprinsa – uneori, barbatii care nu te impresioneaza din prima o pot face cu varf si indesat ulterior, daca le oferi o sansa.

3. Nu esti suficient de prietenoasa

Chiar daca nu esti neaparat timida, te-ai intrebat vreodata daca esti abordabila? Daca eviti sa te uiti in jurul tau si sa le zambesti barbatilor din preajma ta – cand iesi la o cafea cu o prietena, de pilda -, atunci cel mai probabil pari mai inabordabila decat iti imaginezi.

Pentru a scapa de impresia gresita pe care le-o lasi barbatilor din jurul tau, zambeste-i prietenos tipului care te priveste de la distanta si leaga o conversatie cu barbatul de langa tine, cand va comandati amandoi ceva de la bar. De acolo, lucrurile vor veni de la sine!

Foto: telegraph.co.uk

Hai pe Sentimente

Leave a Reply