Matrimoniale

3 obiceiuri de dating care iti fac mai mult rau decat bine

By mai 28, 2014 ianuarie 14th, 2021 No Comments

3 obiceiuri de dating care iti fac mai mult rau decat bineAi deja o vasta experienta in lumea datingului online si “real” sau poate nu ai “exersat” atat cat ti-ai fi dorit sa o faci. Un singur lucru este cert: nu ti-ai gasit Marea Iubire si ai inceput sa te intrebi daca nu cumva comiti niste greseli care iti saboteaza demersurile. Fara a fi general valabile, exista cateva erori de dating pe care, poate chiar neintentionat, le faci atunci cand iesi la intalniri. Iata 3 obiceiuri de dating.

Analizeaza-ti, asadar, comportamentul in lumea datingului si vezi daca nu cumva te faci responsabila de comiterea uneia sau a mai multor greseli de mai jos:

1. Esti distrasa

Nu pare un “pacat capital” si poate ca, de multe ori, nu este, insa te-ai intrebat vreodata daca ii acorzi suficienta atentie partenerului tau de dating? Cand va aflati fata in fata, mai ales in timpul primelor voastre intalniri, atat tu, cat si el va doriti sa ascultati, dar si sa fiti ascultati cu interes. In cazul in care, poate involuntar, iti lasi mintea sa zburde in alta parte, poti sa fii sigura ca el isi va da seama, mai devreme sau mai tarziu. Si, chiar daca poate nu este cazul, va considera ca nu esti interesata de el, de ceea ce are de spus, ca il consideri plictisitor etc., fapt care il va determina sa se indeparteze.

2. Dezvalui prea mult

La polul opus se afla greseala de a vorbi si dezvalui mult prea mult despre viata ta – in special despre problemele cu care te confrunti – in timpul primelor intalniri. In acelasi registru intra si discutiile, de la prima intalnire chiar, despre fosta iubire. Orice imersiune in subiecte de acest tip mult prea timpuriu are toate sansele sa puna pe fuga chiar si cel mai interesat partener.

Este lesne de inteles ca trebuie sa fii tu insati pentru a putea spera sa stabilesti o relatie autentica pe termen lung, insa lasa dezvaluirile mult prea personale si intime pentru mai tarziu. Cat despre subiectul fostei relatii (celei mai recente), orice dezbatere pe aceasta tema de la primele intalniri i-ar putea indica partenerului de dating ca inca nu ai trecut peste.

3. Te afunzi in minciuni

Din dorinta de a-i fi pe plac, incepi sa spui cateva minciunele nevinovate, care te fac sa pari mai interesanta. Apoi, treptat, poate pentru a le acoperi pe cele initiale, te vezi nevoita sa tesi tot mai multe minciuni pana cand nici macar nu mai stii ce i-ai spus partenerului de discutii. Iar acesta este inceputul sfarsitului: cand el isi va da seama ca ai “cosmetizat” adevarul, cel mai probabil nu va fi tocmai incantat.

Foto: trulyheart.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply