Matrimoniale

3 reguli ale datingului online pe care le poti incalca

By mai 14, 2014 No Comments

3 reguli ale datingului online pe care le poti incalcaDezvoltarea permanenta a datingului online a atras dupa sine o serie de reguli nescrise pe care cei mai multi dintre aceia implicati par sa le respecte. Esti novice in lumea site-urilor de matrimoniale? Ei bine, afla ca exista cel putin trei reguli despre care ai auzit in repetate randuri, dar pe care le poti incalca fara remuscari.

Regula nr. 1: Profilul tau trebuie sa contina numai fotografii reusite

Este ideal ca poza ta de profil, cel putin, sa fie una reusita, care sa te reprezinte cat mai bine, din toate punctele de vedere. Insa asta nu inseamna ca restul fotografiilor pe care alegi sa le postezi trebuie sa para facute de un profesionist.

Din contra, mizeaza pe naturalete si autentic: in definitiv, iti doresti ca potentialii parteneri sa te placa si aprecieze pentru ceea ce esti tu, de fapt, nu pentru imaginea falsa pe care ai putea-o crea prin selectarea exclusiva a celor mai reusite poze.

Regula nr. 2: Nu dezvalui prea multe inainte de prima intalnire “face to face”

Poate te temi ca, daca povestesti cu el cate-n luna si-n stele in mediul virtual, conversatia voastra o sa lancezeasca, in momentul in care va veti intalni “in realitate”. Ei bine, cel mai probabil nu va fi cazul, prin urmare nu te feri sa iti “chestionezi” potentialul partener inainte de eventuala intalnire “face to face”.

De altfel, este chiar indicat sa afli cat mai multe detalii despre personalitatea, pasiunile, interesele, aspiratiile etc. lui inainte de o prima intalnire – nu de alta, dar este posibil sa constati ca, de fapt, nu iti doresti sa il cunosti mai bine fiindca, pur si simplu, nu va potriviti!

Regula nr. 3: Este important sa-ti dai intalnire cu cat mai multi barbati

Nu este nimic gresit in a purta conversatii, flirta si iesi la intalniri cu mai multi barbati in acelasi timp – in definitiv, altfel cum ti-ai putea gasi Alesul? Insa fii foarte atenta unde trasezi limita.

Daca decizi sa initiezi si sa mentii conversatii cu prea multi potentiali parteneri, risti sa te pui in situatii neplacute, precum aceea de a-i incurca intre ei si de a le amesteca trasaturile de personalitate (astfel incat nici sa nu mai stii care iti plac, de fapt, si care n-ar trebui sa primeasca nicio sansa din partea ta).

Tu respecti regulile clasice ale datingului online?

Foto: sheknows.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply