Matrimoniale

3 reguli pentru a evita oferirea unui cadou urat de Craciun

By decembrie 18, 2012 No Comments

V-ati cunoscut pe un site de matrimoniale online si va intalniri de ceva timp. Acum, ca sarbatorile se apropie, principala dilema este cea a alegerii unui cadou potrivit. Daca nu va cunoasteti suficient, atat tu, cat si partenerul tau ati putea sa cumparati un cadou neinspirat pentru celalalt. Exista, insa, cateva lucruri pe care le poti face pentru a evita oferirea unui cadou urat de Craciun.

1. Tine cont de cine este el, nu de cine vrei sa fie

Pe un site de matrimoniale online, se poate sa cunosti multe persoane si nu toate sa corespunda exact criteriilor tale. Cand ii cumperi partenerului un cadou, nu te gandi la omul la care visai cand ti-ai facut contul pe site-ul de matrimoniale online. Gandeste-te la cel sau cea cu care te vezi in prezent.

Poate fi cineva pasionat de alpinism, domeniu care tie nu-ti spune absolut nimic. Daca, insa, te simti bine cu aceasta persoana si va vedeti de Craciun, ofera-i un cadou care nu este pe gustul tau, ci pe gustul lui sau ei: o carte de specialitate sau un echipament sportiv.

2. Gaseste o modalitate de a-ti informa partenerul despre dorintele tale

Cand ai inceput sa folosesti serviciul de matrimoniale online, se poate sa fi dat dovada de flexibilitate la inceput. Este normal ca la inceputul unei relatii fiecare sa incerce sa-si puna in valoare calitatile si sa-si restrictioneze gusturile personale pentru a nu deranja. De Craciun, nu mai este cazul sa faci atatea compromisuri daca nu vrei sa te trezesti cu vreun cadou bizar.

Vorbeste cu partenerul tau despre lucrurile pe care ti le-ai dori in viitorul apropiat. Ofera mai multe variante, cu o paleta diversificata de preturi. Exprima-te clar, insa diplomat. Lasa la latitudinea lui alegerea finala. In acest fel, va sti ce sa-ti ofere pentru a vedea un zambet larg si sincer pe fata ta cand vei deschide cadoul.

3. Cauta informatii de arhiva

Se poate uneori sa nu ai absolut nicio idee despre cadoul potrivit pe care sa i-l oferi de Craciun. Chiar daca nu-ti dai seama, s-ar putea sa ai deja raspunsul la intrebare. Cauta indicii in arhiva de discutii din perioada in care vorbeati pe site-ul de matrimoniale online sau in mailurile vechi.

Daca vei descoperi ca ti-a spus demult despre un DVD cu un concert pe care si-l doreste mult, ai mari sanse sa-i faci o surpriza mare si frumoasa de Craciun.

Tu cum eviti sa cumperi sau sa primesti cadouri nedorite de Craciun?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply