Matrimoniale

3 semne ca barbatul cu care te intalnesti nu este familist

By martie 18, 2014 2 Comments

3 semne ca barbatul cu care te intalnesti nu este familistV-ati cunoscut pe un site de dating online si totul pare sa mearga perfect intre voi doi. Nu este de mirare, asadar, ca te trezesti visand adesea la un final de basm pentru povestea voastra: o nunta ca-n povesti. Si totusi, in pofida tuturor indiciilor ca relatia voastra este cat se poate de serioasa, marea intrebare se lasa asteptata. Explicatia sa fie faptul ca el nu este, de fapt, atat de familist pe cat credeai? Iata 3 semne!

1. Este “casatorit” cu munca sa

Cu alte cuvinte, barbatul perfect pe care l-ai cunoscut pe site-ul de matrimoniale este workaholic. Iar situatia n-ar trebui sa te surprinda: nu sunt putini barbatii care isi transforma cariera si/sau hobby-urile in prioritati in fata vietii amoroase. Din pacate, daca si acela cu care ai tu o relatie se inscrie in aceasta categorie, s-ar putea ca povestea voastra de iubire sa nu aiba finalul la care visai tu.

Inainte de a trage concluziile, analizeaza la rece situatia in care te afli. Te neglijeaza adesea in favoarea jobului? Prefera sa iasa cu baietii decat sa petreaca timp cu tine? Investeste mult timp in hobby-uri cu care tu n-ai nimic in comun? Daca da, afla ca sansele de a-l schimba sunt mici si ca ar fi mai indicat sa iti gasesti pe cineva care te pretuieste cu adevarat.

2. A mai fost casatorit

Daca s-a “fript” o data, acum probabil sufla si in iaurt. Ceea ce nu inseamna neaparat ca nu are de gand se se mai casatoreasca niciodata, ci ca probabil ii este greu sa treaca peste teama – inevitabila – de un nou esec dureros. Fii isteata, insa, si citeste printre randuri, descoperind daca, de fapt, “nu vreau sa ma casatoresc chiar acum” inseamna “nu ma mai casatoresc in veci”.

3. Parintii lui sunt divortati

Iubitul tau provine dintr-o familie destramata; asadar, nu a crescut avand un model relational constructiv – nu acela pe care ti-l doresti tu, in orice caz – si nici nu prea crede in “au trait fericiti pana la adanci batraneti”.

Din fericire, aceasta regula nu este valabila intotdeauna. O discutie sincera cu barbatul tau perfect te va lamuri daca a fost marcat iremediabil de povestea nefericita de iubire a parintilor lui sau daca isi doreste, de fapt, sa modeleze existenta in asa fel incat sa nu repete greselile lor, sa se casatoreasca si sa aiba un mariaj de succes.

Foto: bebloggera.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Anghel Ion spune:

    cred ca trebuie sa spun adevarul draga diana, nustiu din ce motive mi-ati restrictonat accesul la mesajele de pe pagina mea daca am vorbit cu odoamna pt ca nu am abonament pe sntimente? nu am sa mai fac gresala pt acelas lucru ca nu am putut sa il folosesc am contactat femei si nu am primit nici un mesaj iar acum, cand am vorbit putin am restrictie ca mi sa oferit de ziua mea 3 zile si cu ce folos daca nu pot citi msajele si va laudati ca sunteti un sait serios pe bune? eu ced ca este pacaleala!!!!

    • Buna ziua,

      Va multumim pentru semnalare. Totusi, pentru clarificarea situatiei, avem nevoie de mai multe detalii. De aceea, am rugamintea sa ne contactati pe adresa webmaster@sentimente.ro din contul dumneavoastra de pe site(prin click pe “Parerea ta” sau “Contact”) si vom reveni imediat cu un raspuns si totodata, o solutie.

      Va asteptam mesajul si va dorim o zi excelenta,
      Echipa Sentimente.ro

Leave a Reply