Matrimoniale

3 semne ca nu este interesat sa aiba o relatie serioasa

By mai 22, 2014 No Comments

3 semne ca nu este interesat sa aiba o relatie serioasaO relatie cu adevarat functionala este una in care ambii parteneri isi doresc si simt ca vor sa fie in cuplul respectiv. Tu traiesti insa cu senzatia ca barbatul cu care te vezi de ceva vreme incoace este implicat si nu prea in povestea voastra? Ei bine, s-ar putea sa ai de-a face cu un partener ca nu este neaparat interesat sa aiba o relatie serioasa.

Exista o multime de motive pentru a initia o relatie. Chiar si atunci cand cunosti pe cineva pe un site de dating online, acest fapt nu iti garanteaza ca el/ea se afla in cautarea Marii Iubiri si a unei legaturi care sa se finalizeze cu “si au trait fericiti pana la adanci batraneti”. De multe ori, el/ea – dar, la fel de bine, ti se poate intampla si tie – pur si simplu nu vrea sa fie singur/a sau nu isi doreste sa isi reia cautarile, astfel ca se multumeste cu ce are in prezent.

Cum insa meriti si ai nevoie de cineva care sa te adore si sa se simta cel mai norocos om din lume ca te are pe tine alaturi, iata cateva semne care ar trebui sa iti dea de inteles ca el nu este barbatul pe care il cauti si ca ar fi cazul sa renunti la relatia actuala:

1. Nu te cauta suficient de des

Comunicarea este esentiala intr-o relatie, iar daca el “pare” sa nu stie asta, nu presupune ca este vorba doar despre faptul ca este mereu ocupat etc. Nu este cazul. Un barbat cu adevarat interesat isi va face timp sa te sune, sa iti trimita un mesaj pe WhatsApp s.a.m.d., tocmai pentru ca stie cat de importante sunt toate aceste gesturi.

2. Te vrea mai degraba in pat decat in afara lui

Ai senzatia ca, desi va intalniti de putin timp, ca el nu se gandeste decat cum sa te aduca mai repede in patul lui? Asculta-ti intuitia, s-ar putea sa nu gresesti! Daca el vrea ca lucrurile intre voi doi sa avanseze mai rapid decat iti doresti tu, nu este exclus ca el sa nu vada un viitor alaturi de tine, ci sa se afle in cautarea unei distractii temporare.

3. Evita discutiile despre voi

Este firesc sa nu iti vina sa il intrebi, dupa 2-3 intalniri, cum vede viitorul relatiei voastre. Dar daca a trecut ceva timp deja de la prima voastra intalnire “face to face”, iar el tot evita subiectul “voi” si sa va defineasca povestea (“noi nu avem nevoie de etichete, noi suntem noi”), ar trebui sa incepi sa iti pui intrebari. S-ar putea ca el sa nu te vrea chiar atat de mult incat sa ii ofere povestii voastre titulatura de “relatie”!

Foto: collegecandy.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply