Matrimoniale

3 semne ca partenerul de dating online te pacaleste

By aprilie 1, 2014 No Comments

3 semne ca partenerul de dating online te pacalesteIn cautarea marii iubiri pe un site de matrimoniale, te poti lovi de o varietate de obstacole. O parte dintre acestea vin sub forma profilurilor cu informatii false, a minciunilor pe care partenerul de discutii ti le comunica si, mai grav, a tentativelor de a te insela financiar. Care sunt semnele care tradeaza un astfel de obstacol si ce anume ar trebui sa faci?

1. Fotografiile sale sunt prea “perfecte”

Din start poti banui – adesea, pe buna dreptate – ca barbatul de care esti interesata nu este tocmai ceea ce vrea sa para daca absolut toate fotografiile incarcate pe profilul sau sunt perfecte, de parca ar fi fost extrase din catalogul profesionist de prezentare al unui fotomodel!

Este drept ca majoritatea isi “decoreaza” profilul de dating online cu fotografii reusite, dar la fel de firesc este sa insereze si poze in care arata mai… normal, in special daca intentiile sale sunt serioase.

Sfat: solicita-i si alte fotografii personale, cat mai naturale si putin prelucrate. Daca refuza sa ti le dea, probabil ca banuielile tale sunt fondate.

2. Nu are timp pentru tine

Atunci cand cineva iti pica cu tronc, fie in “viata reala”, fie in urma interactiunii pe un site de matrimoniale, este firesc sa iti doresti sa petreci mult timp in compania sa, chiar daca doar in mediul virtual sau la telefon.

Daca partenerul tau de discutii pare mai degraba ezitant si mai mereu ocupat si nu reuseste nicicum sa isi faca timp pentru tine, incepe sa iti pui intrebari – este posibil sa iti ascunda niste adevaruri pe care ar fi indicat sa le descoperi mai devreme decat mai tarziu.

Sfat: Fa-ti curaj si intreaba-l fatis daca este sau nu interesat de tine.Pune cartile pe masa si da-i de inteles ca intuiesti modul in care incearca sa te pacaleasca.

3. Se implica mult prea repede

Nu este exclus sa te indragostesti fulgerator, insa, daca partenerul tau de dating online afirma ca este topit dupa tine si ca vrea sa te vada, eventual numai dupa doua zile de discutii virtuale, ar trebui sa analizezi la rece situatia inainte de a te arunca cu capul inainte.

Cu atat mai alarmant ar trebui sa ti se para daca, la cateva saptamani dupa ce v-ati cunoscut si inainte de a va intalni fata in fata, el isi permite – aparent, in baza “iubirii” pe care ti-o poarta – sa iti ceara bani, adresa de acasa etc.

Sfat: Oricat de mult l-ai simpatiza, asteapta sa afli daca este intr-adevar o persoana de incredere. Analizeaza-i discursul, comunica cel putin o saptamana sau doua cu el si, sub nicio forma, nu ii face favoruri materiale si nu te expune mai mult decat este cazul!

Niciunul dintre aceste semne nu este de bun augur si ar trebui sa te determine sa porti o discutie lamuritoare cu el.

Foto: sheknows.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply