Matrimoniale

4 calitati care iti dezvaluie ca el este barbatul perfect

By aprilie 22, 2014 One Comment

4 calitati care iti dezvaluie ca el este barbatul perfectCautarea jumatatii este un periplu presarat cu intamplari si oameni care te pot determina sa crezi ca nu vei ajunge vreodata sa il gasesti pe El, barbatul alaturi de care sa iti petreci tot restul vietii. Totusi, cata vreme stii ce anume cauti si nu iti pierzi speranta, ai toate sansele sa il descoperi intr-un final. Iata care sunt acele calitati care iti semnaleaza, de la bun inceput, ca el este un candidat promitator la titlul de barbatul perfect!

1. Te trateaza cu respect

Poate suna perimat, dar este departe de a fi astfel: barbatul adevarat, perfect pentru tine, este familiarizat cu conceptul de “respect”. Cu alte cuvinte, te pretuieste si te asculta cu interes, nu iti critica – altfel decat constructiv, cel mult – parerile si accepta ca si tu, la fel ca si el, esti o fiinta pretioasa, indepedenta, cu nevoi si dorinte care, desi poate diferite de ale lui, sunt la fel de valoroase.

Iti poti da seama din primele tale interactiuni cu el, via chatului din site-ul de dating online, de pilda, ce fel de om este si daca respectul ii este un concept familiar sau dimpotriva.

2. Este bine crescut

Nu trebuie sa fie vorba neaparat despre o educatie aleasa ori despre studii terminate in cadrul unei universitatii prestigioase din strainatate. Barbatul perfect este acela cu “cei 7 ani de-a casa”, bine crescut, cu bun simt si o inteligenta nativa, care au facut din el un om preocupat si de nevoile celorlalti, nu doar de cele proprii.

3. Are simtul umorului

Simtul umorului este si el important – mai ales atunci cand barbatul de care esti interesata are atat un simt al umorului compatibil cu al tau, cat si capacitatea de a se amuza, in primul rand, de propriile neajunsuri. Un barbat care reuseste sa te faca sa razi cu lacrimi si sa fie autoironic este unul care merita pastrat.

4. Are valori similare celor pretuite de tine

In definitiv, compatibilitatea pe termen lung se reduce la valorile pe care le aveti in comun. Daca impartasiti viziuni similare asupra vietii si va doriti amandoi o familie, spre exemplu, in special cand toate acestea vin impachetate in calitatile mentionate anterior, ai toate sansele sa spui ca, in cele din urma, l-ai gasit pe El.

Tu cum ti-ai dat seama ca El este barbatul perfect pentru tine?

Foto: village.blogs.pressdemocrat.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply