Matrimoniale

4 gesturi mici care iti vor aduce fericirea in relatie

By martie 19, 2014 No Comments

4 gesturi mici care iti vor aduce fericirea in relatieOricare ar fi modalitatile prin care incerci sa iti gasesti sufletul pereche – prin dating online sau clasic -, este lesne de inteles ca iti doresti ca, odata ce l-ai identificat, sa ramai alaturi de el toata viata. Nu ar strica, asadar, sa stii care sunt acele mici gesturi, pe langa toate criteriile majore binecunoscute, care ti-ar putea asigura fericirea pe termen lung in relatia amoroasa.

1. Asculta-l cu adevarat

Intr-adevar, oricat de mult ti-ai dori, nu ii poti sorbi fiecare cuvintel, nici retine 100% din tot ceea ce iti povesteste. Dar daca ii demonstrezi ca esti atenta si ca nu ignori nici micile detalii, ai toate sansele sa il faci sa te respecte si aprecieze. De pilda, fii sigura ca va remarca faptul ca n-a fost nevoie sa iti mentioneze de 10 ori care este mancarea sa preferata sau care era numele pisicii sale pe care a iubit-o ca pe ochii din cap in copilarie.

2. Ofera-i libertatea de care are nevoie

Mai mult decat un gest minor, acesta denota faptul ca ai incredere in el, dar si ca esti perfect capabila sa fii fericita pe cont propriu, nu doar atunci cand sunteti amandoi. Ofera-i, asadar, libertatea de a iesi cand vrea cu amicii lui, de pilda, fara a-l face sa se simta vinovat ca, din cand in cand, are chef sa stea doar cu ei.

3. Fa-i surprize mici

Nu este cazul sa intri intr-un magazin de ceasuri scumpe si sa cheltuiesti o avere pentru a-i face o surpriza, chiar daca stii foarte bine cat de mult ii plac ceasurile de lux. Afla ca surprizele mici pot avea un efect similar, daca nu chiar mai puternic: ia-l prin surprindere pregatindu-i desertul pe care il adora, cumpara-i tricoul acela cool pe care l-a admirat, aparent intr-o doara, ultima data cand ati iesit impreuna la cumparaturi etc. Il vei face mai fericit decat iti poti imagina!

4. Fii alaturi de el la bine si la rau

Ii place la nebunie sa iesiti in oras cu gasca voastra de prieteni si sa va distrati, dar la fel de bine are nevoie sa stie ca ii esti alaturi si atunci cand da de greu. Fii tu umarul pe care plange dupa o zi infernala la birou sau, mai rau, cand pierde pe cineva apropiat.

Foto: freeplaneta-news.ru

Hai pe Sentimente

Leave a Reply