Matrimoniale

4 lucruri care le fac pe femei sa para inabordabile

By iulie 31, 2013 No Comments

fericire-382x571Ai murit de nerabadare de nenumarate ori ca tipul dragut din coltul barului sa vina sa te abordeze, insa parca acesta se temea de fiecare data sa inceapa o conversatie cu tine? Ei bine, ar trebui sa te gandesti si la gesturile si mimica pe care le afisezi. Chiar daca crezi ca barbatii nu sunt in general timizi, acestia se lasa usor intimidati si emotionati de o femeie care pare inabordabila. Iata cateva lucruri care fac o femeie sa para inaccesibila si ce ar trebui sa faci pentru a reusi sa nu ii mai tii de departe de tine pe reprezentantii masculini:

1. O mina suparata
Daca vrei sa fii cat mai curtata, evita sa afisezi o mina suparata. Potrivit unui studiu recent realizat de site-ul marieclaire.com, majoritatea barbatilor se tem sa intieze o conversatie cu o femeie care pare neprietenoasa, care este mereu incruntata si are o mina suparata. Daca vrei sa pari cat mai abordabila, fii mereu zambareata si bine dispusa. Barbatii fug de femeile posace, care par a avea probleme.

2. Evitarea contactului vizual
Daca simti ca esti privita de un tip, nu incerca sa te eschivezi si sa iti orientezi imediat privirea spre altceva. Incearca sa mentii si tu contactul vizual si sa ii arati esti interesata, deschisa spre o conversatie. Barbatii devin timizi in momentul in care nu simt nici cel mai mic interes din partea persoanei de care sunt atrasi.

3. Flirtul exagerat
De asemenea, este foarte important sa nu cazi nici in cealalta extrema. Daca vrei sa atragi atentia unui barbat, nu incerca sa ii arati cat esti de charmanta si atragatoare flirtand cu toata lumea. Acesta nu va avea curajul sa se apropie de tine si nici nu il va incanta ideea de a infiripa o relatie serioasa cu tine. Fii cat mai naturala, spontana, insa pastreaza limitele decentei.

4. Cercul de prieteni
Daca iesi in oras impreuna cu prietenii, acest lucru poate fi intimdant pentru un potential admirator. Acesta nu va avea curajul sa te abordeze de teama unei respingeri in public. Da-i ragaz acestuia si incearca sa te desprinzi cate putin de grupul tau de prieteni: du-te singura si cumpara-ti consumatia, da-i sansa sa se apropie de tine.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply