Matrimoniale

4 metode de romantism invechite care o vor cuceri

By iunie 21, 2013 5 Comments

femeie-floriTraim in secolul vitezei, ne ghidam dupa regulile nescrise ale retelelor de socializare si am invatat sa comunicam unul cu celalalt pe tablete si smartphone-uri. Acum nu mai sunt la moda scrisorile, bomboanele cu ciocolata au fost inlocuite cu iesirea in mall la o cafea si conversatiile la telefon in ore tarzii din noapte au disparut in favoarea ferestrei de messenger. Iata care sunt 4 metode invechite de romantism pe care le poti aplica cu succes pentru a o cuceri.

1. Florile
In ziua de azi ii oferi flori iubitei sau viitoarei iubite doar la ocazii speciale. Insa pe vremea parintilor tai, florile faceau parte din existenta lor zilnica. In tramvai, in drumul catre serviciu, la birou si acasa, aproape ca nu exista zi in care femeile sa nu aiba parte de mici surprize de genul acesta. Nu mai astepta sa vina ziua ei, prezinta-te la birou unde lucreaza iubita cu un buchet de flori. Culege-i chiar tu unele, astfel incat gestul sa capete si mai multa greutate.

2. Scrisorile de dragoste
Scrisorile de dragoste ii raman in inima. Le va avea pentru toata viata si vor putea sa-i rascoleasca amintiri chiar si cand va imbatrani. Nimic nu se compara cu o foaie de hartie de la tine, in care ti-ai asternut sentimentele, trairile si naivitatea de moment. Facebook-ul sau Messenger-ul nu vor putea niciodata sa faca asta.

3. Gesturile mici
Fii sincer, de cate ori i-ai deschis portiera in ultima perioada sau de cate ori te-ai oferit sa-ti scoti haina si sa i-o dai ei atunci cand v-a prins ploaia? Asemenea mici gesturi cavaleresti ii vor crea o impresie foarte buna si va fi surprinsa sa constate ca mai exista si asemenea barbati pe pamant.

4. Cina si achitarea notei de plata
Faptul ca o inviti la cina si te oferi sa fii tu cel care achita nota de plata nu inseamna automat ca ai cucerit-o. Insa poate fi un pas important pe care l-ai facut in aceasta directie. Da-i si ei ocazia sa isi demonstreze independenta si las-o sa-si plateasca partea, dar este bine ca din cand in cand sa ii arati cat de mult inseamna pentru tine. Rezerva o masa la un restaurant bun din oras si fii tu cel care achita consumatia!

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply