Matrimoniale

4 moduri istete prin care ii poti cere unui barbat numarul de telefon

By mai 15, 2013 No Comments

5-greseli-pe-care-le-fac-barbatii-la-prima-intalnire-18443661Sa faci rost de numarul de telefon al barbatului care te-a cucerit la prima vedere poate parea floare la ureche, insa lucrurile nu sunt chiar atat de simple, mai ales atunci cand nu stii daca atractia este reciproca sau daca persoana respectiva este disponibila. Cu tact, o doza buna de optimism si cateva trucuri istete, poti obtine numarul lui de telefon si poate ceva in plus.

1 Tine-l in suspans
Capacitatea ta de a crea suspans poate fi cel mai pretios atu atunci cand vrei sa faci rost de numarul de telefon al unui barbat. Intra in vorba cu el, iar daca observi ca este deschis conversatiei, incepe sa-i povestesti o intamplare amuzanta. Spune-i doar inceputul, apoi amageste-l si marturiseste-i ca ii vei dezvalui continuarea cu alta ocazie, la telefon. Dornic sa afle detaliile, iti va oferi numarul lui de telefon si poate chiar te va invita la o cafea sa continuati discutia.

2 Apeleaza la prieteni
Daca tu si barbatul care ti-a captat atentia aveti prieteni comuni, dar nu indraznesti sa ii ceri numarul de telefon, apeleaza la amicii vostri. Unul dintre ei sigur are in agenda telefonului si numarul care te intereseaza. Sau, pentru a fi sigura ca nu intri in viata omului fara voia lui, roaga un prieten comun sa-l intrebe daca vrea sa-ti ofere numarul de telefon, deoarece doresti sa discuti ceva important cu el.

3 Determina-l sa-ti dea numarul fara sa-l ceri
Daca nu vrei sa pari ca esti dornica sa-i afli numarul de telefon, cel mai simplu este sa-l faci pe barbatul care te-a sedus sa ti-l ofere singur. Afla daca aveti ceva in comun, cum ar fi alergatul in parc, si spune-i ca ti-ar placea sa faceti jogging impreuna, apoi marturiseste-i ca il vei suna pentru a stabili o zi. Contrariat, el iti va spune ca nu ai numarul lui si ti-l va oferi, pentru a putea tine legatura.

4 Intreaba-l daca te poate ajuta la un proiect
Afla care este domeniul la care el se pricepe cel mai bine si spune-i ca ai vrea sa te ajute intr-un proiect. Propune-i sa faceti schimb de numere de telefon, dar in acelasi timp sugereaza-i ca esti atrasa de el. O lauda in acest caz poate face minuni: “am auzit ca esti cel mai bun in domeniul X”.

In principiu, spontaneitatea si adaptarea trucurilor la fiecare situatie in parte te pot ajuta sa obtii numarul lui de telefon fara prea multe batai de cap.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply