Matrimoniale

4 motive pentru care datingul dupa 50 de ani este absolut grozav

By septembrie 18, 2014 5 Comments

4 motive pentru care datingul dupa 50 de ani este absolut grozav (1)Dupa ce depasesti pragul varstei de 50 de ani, incepi sa constati ca intalnirile amoroase sunt mult diferite fata de cele de care aveai parte in tinerete. Iar diferite, in acest caz, nu inseamna in niciun caz mai putin placute! Iata cum se schimba lucrurile in procesul de dating, dupa 50 de
ani, si de ce ar trebui sa te bucuri ca ai ajuns in aceasta etapa a vietii:

 

1. Criteriile de selectie a partenerului se schimba

La aceasta varsta, situatia ta este cu totul alta fata de cea in care te aflai la 20 de ani. Acum este posibil sa ai copii mari si, cel mai probabil, o situatie financiara multumitoare, care sa iti permita sa nu depinzi de nimeni.

Si fiindca ai trecut prin viata si ai acumulat experienta, stii ce vrei – iar partenerul pe care ti-l doresti alaturi, departe de a bifa la capitolul atractivitate fizica, trebuie sa fie un barbat responsabil si cu un serviciu – si, implicit, un venit – stabil.

2. Ai o experienta bogata de viata

In corelatie cu punctul anterior, acum poti spune cu mana pe inima ca ai o experienta vasta de viata si ca, oricare ar fi fost greutatile pe care le-ai avut de infruntat pana in prezent, le-ai depasit cu bio. Intalnirile romantice cu un potential partener va ofera amandurora, asadar, o multime de subiecte de conversatie.

Asigura-te insa ca, macar pana in punctul in care decizi ca el este o persoana in care poti avea incredere si pe care iti doresti sa o revezi, nu intri in prea multe detalii persoanele ori povesti dureroase. Ai timp berechet mai tarziu, cand va veti simti mult mai confortabil unul cu celalalt.

3. Iti dai seama rapid daca merita sa investesti sau nu

Experienta in dating capatata pana la aceasta varsta, cat si criteriile bine definite de selectie, te ajuta sa nu pierzi timpul cu parteneri nepotriviti. Inca de la primele intalniri, iti poti dai seama daca ai sau nu o sansa la un viitor alaturi de barbatul din fata ta, situatie care te ajuta sa cunosti mai multi potentiali parteneri intr-un timp mai scurt.

4. Iesi din zona ta de confort

La 50 de ani, este clar ca ai o rutina si niste obiceiuri pe care le perpetuezi in viata de zi cu zi si care fac parte din ceea ce esti tu astazi. Dar, daca vrei ca viata ta sentimentala sa cunoasca o inflorire la care nu te mai asteptai, incearca – asa cum faceai in tinerete – sa iesi din zona ta de confort si sa adopti o atitudine mai flexibila si mai aventuroasa. O astfel de atitudine poate insemna chiar crearea unui cont pe un site de dating online, cum este Sentimente.ro!

 

 

Foto: moderndaymom.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply