Matrimoniale

4 semne ca este un barbat dependent

By august 18, 2012 2 Comments

Cu toate ca pare a fi o specie rara, barbatul dependent exista cu adevarat si, din pacate, toate l-am intalnit cel putin o data in viata. Daca banuiesti ca ai cunoscut un astfel de barbat, mai ales cu ajutorul unui site de dating online unde nu se “vede” tot, si nu iti doresti sa ai de a face cu cineva dependent de tine, iata care sunt semnele dupa care il poti recunoaste.

Vrea sa fie peste tot cu tine

Barbatul, intalnit pe un site de dating online, care se agata de tine constant este cel care isi doreste sa fie mereu in preajma ta. Vrei o seara a fetelor sau o evadare la un centru spa presarate de discutii ca intre fete, despre baieti, dating online sau produse pentru ten? Nimic mai normal si sanatos. Si desigur, ultimul lucru pe care ti l-ai dori la astfel de intalniri este compania unui barbat.

Un semn major ca cel de langa tine este un barbat dependent este acela ca te trezesti cu el tocmai atunci cand nu este cazul, cum ar fi exemplele de mai sus. Si chiar daca lui ii convine sa fie “a cincea roata la caruta”, cu siguranta tie nu-ti face placere.

Fii clara si dura spunandu-i ca nu este invitat. Un astfel de barbat are nevoie de limite si daca nu le accepta, nu mai sta pe ganduri si incheie relatia.

Iti da in continuu mesaje si telefoane

Chiar daca pe vremea cand vorbeati doar pe site-ul de dating online, sms-urile si telefoanele erau varianta a doua de comunicare, acum acestea ar trebui folosite cu moderatie.

E placut sa primesti din cand in cand un mesaj de genul “ma gandesc la tine”.

Insa cand te loveste o avalansa de sms-uri sau bip-uri doar pentru ca nu ai raspuns instant la primul, ceva este cu siguranta in neregula. Iar daca barbatul se mai si infurie ca nu suni inapoi, este clar ca trebuie sa mergi mai departe. Singura!

Isi doreste exclusivitate mult prea repede

Fie ca l-ai cunoscut pe un site de dating online, fie ca l-ai intalnit cu alta ocazie, iti doresti ca la un moment dat sa deveniti exclusivi.

V-ati cunoscut, ati flirtat, v-ati curtat, v-ati acomodat unul cu altul, ati aflat ce va place si ce nu si care sunt asteptarile voastre de la viata, ati iesit impreuna de mai multe ori si ati inceput sa petreceti tot mai mult timp unul cu altul. Pasul urmator ar fi sa constientizati de comun acord exclusivitatea relatiei.

Traseul de mai sus este unul normal si sanatos. Cand insa cel de langa tine iti declara dupa numai doua zile de cand te-a cunoscut pe un site de dating online ca tot ce isi doreste de la viata esti tu si vrea sa traiti impreuna pana cand moartea va va desparti, este un semn clar ca dependenta de cineva este a doua sa natura. Pleaca cat inca mai ai cum!

Porneste deseori certuri cu tine

V-ati cunoscut recent, cu ajutorul acelui site de dating online, si nu stiti prea multe unul despre altul. Daca observi insa ca a inceput sa se certe constant cu tine, din orice, este probabil un tip de barbat dependent.

Motivul declansarii acestor certuri constante este desigur nevoia sa de a se simti mereu legat de tine. Prin cearta ii acorzi atentie lui si numai lui.

Porneste aceste certuri de la nimicuri de cele mai multe ori si in situatii in care tu esti ocupata cu altceva si nu ii acorzi atentie.

Nu da vina pe tine, mai ales daca esti constienta ca motivele certurilor sunt stupide sau banale. Gandeste-te daca vrei sa traiesti alaturi de cineva care tipa incontinuu sau daca vrei sa il gasesti pe cel care isi doreste doar sa te vada razand fericita. Cu siguranta vei alege a doua varianta.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Este la fel? spune:

    Dependenta nu este la fel si pentru femei?

  • cristian mihai spune:

    Nu stiu de ce mi-a aparut acest COMENTARIU pe care l-am mai citit.Nu am dorit sa stresez pe nimeni cu atat mai mult sa deranjez, totul se rezuma la ;ba am o conexiune proasta-un P.C de pe vremea dacilor,nu stiu daca este bine configurat -nu pot sa citesc mesajesi poate nu ma pricep atat de bine .Cu scuze de rigoare ptr. cei pe care i-am Deranjat?Cristian

Leave a Reply