Matrimoniale

4 semne ca intre voi exista o chimie puternica

By iunie 5, 2014 No Comments

4 semne ca intre voi exista o chimie puternicaSentimente.ro v-a adus pe unul in viata celuilalt si tu stii ca el ar putea fi Alesul tau. Insa, poate fiindca povestea voastra este abia la inceput, te intrebi daca, intr-adevar, premisele pentru ca relatia sa se finalizeze cu “si au trait fericiti pana la adanci batraneti” chiar exista. Cum chimia este importanta intre doi parteneri de cursa lunga, iata patru semne care iti dezvaluie ca intre voi, fara niciun dubiu, exista Acea scanteie!

1. Momentele de liniste nu sunt stanjenitoare

In prima etapa a unei relatii, una dintre situatiile care iti da fiori reci pe sira spinarii este aceea in care conversatia stagneaza, iar mintea ta este invadata de ganduri negre (“Oare ma crede plictisitoare?”, “Isi doreste sa plecam deja?” etc.).

Cand exista chimie intre tine si el, acele momente in care nici tu, nici el nu scoateti un cuvant nu va panicheaza pe niciunul dintre voi. Pur si simplu, te bucuri sa te afli in preajma lui si simti ca sentimentul este impartasit.

2. Va intelegeti unul pe celalalt

Putine lucruri sunt mai frustrante decat nevoia de a oferi explicatii detaliate cu privire la cum te simti, fiindca persoana din fata ta pare sa nu inteleaga. De aceea este atat de reconfortant sa stabilesti o conexiune reala cu altcineva care empatizeaza, stie sa asculte si sa inteleaga fara sa te judece vreo clipa. Daca tu si el aveti parte de asa ceva, poti sa fii sigura ca este vorba despre “chimie”!

3. Timpul zboara cand esti cu el

Cand va vedeti sau discutati pe chatul site-ului de dating online Sentimente.ro, nu iti dai seama cand zboara timpul. Orele trec pe nesimtite, iar tu te simti in largul tau in compania lui de la un capat la altul.

4. Atingerea lui este fireasca

Cunosti sentimentul neplacut de care ai parte atunci cand cineva de care nu te simti atrasa, eventual chiar un necunoscut, te atinge intamplator. Tresarirea este doar una dintre posibilele reactii, insotita de nevoia de a te indeparta rapid. Nu este si cazul atingerilor lui, care nu te surprind, nici nu te deranjeaza – sunt, pur si simplu… firesti.

Foto: ayi.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply