Matrimoniale

4 semne care iti arata ca esti indragostit

By aprilie 17, 2013 No Comments

indragostitiAtunci cand incepi o noua relatie, simti ca totul in jurul tau straluceste. Tristetea devine bucurie, grijile dispar, stresul este ca si inexistent, iar tu plutesti deasupra tuturor. Chiar si asa, de unde stii ca nu confunzi sentimentele si ca ceea ce experimentezi tu in aceste momente nu este doar o stare trecatoare? Cand esti intr-o relatie de lunga durata, cum iti dai seama ca esti cu adevarat sagetat de Cupidon? Din pacate, nu exista nici o formula magica de deslusire a raspunsului, dar ai la dispozitie cateva semne care te duc mai aproape de adevar.

1 Il admiri pentru tot ceea ce este el
A fi indragostit inseamna sa-ti pretuiesti partenerul din toate punctele de vedere, nu numai pentru faptul ca arata bine sau ca te ajuta in diversele activitati pe care le ai de dus la bun sfarsit. Daca ai invatat sa-ti accepti iubitul sau iubita cu defectele si calitatile aferente, inseamna ca respectiva persoana chiar conteaza pentru tine si esti indragostit/a.

2 Simti nevoia sa fii altruist
Daca esti cu adevarat chiar tu insuti, nu dai dovada de egoism si nu critici toate nimicurile este un alt semn ca te-ai indragostit. Micile atentii pe care te-ai obisnuit sa i le oferi, complimentele zilnice, faptul ca iti ajuti partenerul sa duca la indeplinire diversele sarcini sunt indicii care iti arata ca iubesti.

3 Ai depasit stadiul atractiei fizice
Chimia sexuala dintre voi doi este un lucru misterios si romantic in acelasi timp. A inceput ca o atractie fizica, i-ai admirat corpul, chipul sau postura, insa pe masura ce relatia voastra evolueaza, sentimentele tale sunt tot mai profunde. Daca esti tot mai atras/a de felul sau de a fi si atunci cand faceti dragoste te simti legat/a sufleteste si emotional de partener, inseamna ca nutresti sentimente profunde.

4 Va simtiti bine impreuna
Pana la urma la asta se reduce totul, nu? O relatie inseamna sa fii compatibil pe mai multe planuri cu partenerul, iar atunci cand porniti la drum impreuna, sa fiti capabili sa va oferiti ajutor unul celuilalt. Zambiti mult, radeti impreuna, intr-un cuvant: va iubiti!

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply