Matrimoniale

4 tipuri de barbati de evitat pe site-urile de matrimoniale

By iunie 11, 2012 One Comment

Site-urile de matrimoniale iti pot intinde multe capcane in ceea ce priveste adevarata identitate si gandire a persoanelor din spatele profilurilor. Totusi, poti identifica cateva tipologii de barbati care trebuie evitate numai din cateva postari ale lui pe site sau din cateva replici schimbate cu acestia. Iata 4 tipuri de barbati de care este bine sa stai departe pe site-urile de matrimoniale!

Baiatul mamei

Genul de barbat care sta dupa fusta mamei nu este pe placul niciunei femei. Atunci cand esti partenera unui astfel de tip, nu vei fi niciodata o prioritate pentru el, iar deciziile lui vor fi influentate intotdeauna de mamica.

Acest gen de barbat se recunoaste usor pe site-urile de matrimoniale. Isi posteaza cu non-salanta informatii despre faptul ca sta cu mama, chiar daca are peste 30 de ani, si este incantat de acest lucru, are multe poze in care apare cu ea si pare ca o idolatrizeaza.

Daca apuci sa discuti cu el si constati ca din cinci fraze, una este despre mami, e clar, trebuie sa stai deoparte.

Afemeiatul

Afemeiatul de pe site-urile de matrimoniale este prietenul tuturor femeilor si genul de tip care a avut o multime de partenere si relatii pana la varsta lui si fii sigura planuieste sa mai aiba si dupa tine.

Nu te poti increde in genul de barbat afemeiat, care are mai multe prietene femei, decat prieteni barbati, si care flirteaza cu orice tipa care ii iese in cale. Este genul cuceritor, care stie sa te faca sa ii cazi in brate, care te respecta, dar care nu e de incredere.

Il recunosti usor pe site-urile de matrimoniale prin numarul de femei pe care-l are printre prieteni, daca “cel mai bun prieten” al lui este o fata, este tot timpul aranjat si dichisit in poze, apare alaturi de foarte multe femei si iti spune ca a avut multe relatii pana atunci.

Obsedatul de munca – “workaholicul”

Obsedatul de munca este genul de barbat pentru care cariera este pe primul loc si in viata caruia nu prea iti vei regasi locul. Vei fi mereu in competitie cu munca lui, iar interesele voastre vor diferi complet.

Barbatul de cariera, dar obsedat de serviciul pe care il are, este usor de recunoscut pe site-urile de matrimoniale.

Informatiile cu privire la obiectul muncii sale abunda pe profilul lui, pozele sunt doar de la conferinte, din delegatii si de pe la birou, iar atunci cand incepi sa vorbesti cu el, printre primele intrebari pe care ti le adreseaza se numara “cu ce te ocupi?”, “iti place ceea ce faci?”, “ce planuri profesionale ai pentru viitor?” etc., fara a arata interes pentru cine esti tu, ca persoana.

Daca vrei sa ai un astfel de partener, fii pregatita sa iti faci programare pentru a stabil intalniri cu el.

Obsedatul sexual

Obsedatul sexual este tipul de barbat care pe un site de matrimoniale nu numai ca posteaza poze, texte si videoclipuri cu tenta sexuala, poate chiar pornografice, dar si poza lui de profil sugereaza sexul sau obsesia lui.

In plus, textele publicate, felul in care se descrie si conversatiile lui ajung in cele din urma la un singur subiect -sexul.

Stai departe de dependentii de sex, deoarece nu te vor vedea decat ca pe un obiect sexual si atat. Restul conteaza mai putin, atat timp cat ii satisfaci asteptarile.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • claudia spune:

    cred ca in general sunt numai 4 tipuri de barbati !!! Mai exista si altii in rest, ca eu nu mi-am dat seama pana in prezent si am o varsta … considerabila. poate tipul cuminte, dar din acesta categorie fac parte doar vreo 200.000 din tara noastra, care-si vad de treaba lor si pentru mine acest numar este ca si inexistent. sunt dezamagita de “oferta” de barbati ce exista, chiar nu mai poti avea incredere in nimeni, nu mai au respect fata de femeie in general, ce sa mai vorbim de “mama copiilor” !!! aceasta este o unealta doar.

Leave a Reply