Matrimoniale

4 tipuri de femei de evitat pe site-urile de matrimoniale

By iunie 12, 2012 2 Comments

Site-urile de matrimoniale iti pun la dizpotitie o multime de tipuri de persoane cu care sa intri in contact. Multe dintre femeile de pe aceste site-uri pozeaza in ceea ce nu sunt, prin profiluri false, fotografii editate si povesti inventate. O analiza atenta a profilului si cateva replici schimbate cu ele te pot ajuta sa identifici daca cea cu care vorbesti se incadreaza intr-una dintre cele patru tipare de femei de care este bine sa te feresti pe site-rile de matrimoniale!

1. Materialista

Materialista este femeia care urmareste doar cardul de credit al unui barbat. Nu vrei sa ai de-a face cu o persoana care-ti va goli buzunarele doar dupa primele intalniri.

O poti recunoaste pe site-urile de matrimoniale printr-o combinatie de mai multe caracteristici – imbracaminte la moda, dupa brand-uri consacrate, poze din locatii extravagante, o profesie pretentioasa si banoasa, pasiuni “de lux” etc. O astfel de femeie are o pozitie care nu ii permite sa se uite la un barbat care castiga cateva mii de lei lunar.

Daca ai norocul sa te bage in seama si sa schimbi si cateva cuvinte ea, iti dai seama ca pune foarte mult accent pe partea materiala dintr-o relatie, este pragmatica si isi urmareste intotdeauna interesul.

2. Romantica incurabila

Nu este nimic rau in a fi putin visator intr-o relatie, dar femeie care duce romantismul la extrem si traieste intr-o lume de basm este un pericol pentru orice barbat aflat cu picioarele pe pamant.

Femeile de pe site-urile de matrimoniale care au o viziune idilica asupra iubirii posteaza doar fotografii extrem de melancolice, romantice, citate doar despre dragoste si iubire, si sunt in cautarea printului din poveste.

Daca nu impartasesti aceleasi conceptii despre dragoste cu ea, stai deoparte, deoarece nu va potriviti, deoarece vei fi adesea criticat si invinovatit pentru orice merge rau in relatia voastra.

3. Nehotarata

Femeia care nu stie niciodata ce vrea este nesigura pe ea si are complexe fizice sau intelectuale, care ii domina viata.

Este genul de utilizatoare a site-ului de matrimoniale care se ascunde dupa un pseudonim, nu are poze cu ea, evita sa posteze prea multe informatii personale si se contrazice in idei.

Cel mai bine iti dai seama ca este tipul de femeie nehotarata din conversatii, atunci cand oscileaza intre diverse convingeri cand vine vorba de barbati, cariera, hobby-uri si il ia pe “nu stiu” in brate.

Toate problemele cu care se confrunta se vor revarsa asupra ta daca intri intr-o relatie cu ea si oricat ai incerca, nu vei reusi sa o ajuti sa depaseasca problemele de incredere si stima de sine sau de natura emotionala cu care se confrunta. Vei fi doar cel care are de suferit de pe urma problemelor ei.

4. Feminista

Feminista este femeia care ia tot timpul apararea sexului frumos, sustine femeile si le promoveaza in diverse domenii, iar in viziunea ei, barbatii sunt cauza tuturor problemelor din lume. Practic, ele “urasc” barbatii si au tendinta sa ii faca sa sufere, pentru a plati pentru suferinta pricinuita altor femei.

Se vede intotdeauna superioara barbatului, din toate punctele de vedere. Este o dominatoare convinsa si o femeie puternica, iar asta se observa din descrierea personala pe care o are pe profilul de pe site-ul de matrimoniale, dar si din siguranta pe care o afiseaza in discutiile uzuale.

Feministele sunt greu de multumit si cucerit si odata ce prind in mreje un barbat, fac cam ce doresc din el. Daca nu vrei sa cazi in capcana lor, urmareste semnalele si stai departe de ea

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • TANTA spune:

    mai nu sunt useri, sunt adminii cu useri falsi .

  • Catalin spune:

    Hehehe, pai cam tipurile astea de femei formeaza grosul feminin care populeaza site0urile de matrimoniale.
    Sfatul meu pentru toti comfratii care se gandesc sa-si cautea jumatea prin intermediul virtual este ; ‘bai baieti stati dreqlui cuminti’ ca nu veti gasi nimic pe aeste site-uri .Mai degraba ai sanse sa intalnesti o femeie pe o insula pustie sau in desert decat pe acele site-uri.

Leave a Reply