Matrimoniale

5 cadouri inedite pentru partenera de pe site-ul de matrimoniale online

By noiembrie 5, 2012 One Comment

Cadourile reprezinta mici atentii pe care i le oferi unei persoane dragi, fara a astepta ceva in schimb. Ai intalnit o persoana speciala pe un site de matrimoniale online si te gandesti sa o surprinzi cu un cadou? Uita de banalele flori, intrucat exista cadouri mult mai interesante cu care o poti cuceri. Fii original si vei ajunge la inima ei mai repede decat iti imaginezi.

Florile sunt, intr-adevar, un cadou frumos pentru o femeie, deoarece se stie ca reprezentantele sexului frumos sunt fascinate de ele, insa prea multi barbati ofera flori la intalniri. Iata cateva idei de cadouri inedite pentru partenera ta de pe siteul de matrimoniale online.

1. O cana personalizata

Cadourile personalizate au cel mai mare succes la femei, intrucat sunt realizate special pentru ele. Daca vrei sa-i oferi iubitei tale de pe siteul de matrimoniale online un cadou cu adevarat surprinzator, afla ce ii place. Poate fi vorba despre un oras, o imagine anume, o fotografie cu voi doi sau animalul preferat. Dupa ce afli aceasta informatie pretioasa, mergi la un magazin de personalizat obiecte si imprima imaginea pe care o doresti pe o cana, o perna decorativa sau pe un mouse-pad.

Vei vedea ca acest cadou personalizat va fi mult mai apreciat si mai util decat un buchet de flori.

2. O declaratie publica de dragoste

Toate femeile ar vrea ca iubitii lor sa le faca declaratii publice de dragoste, atat timp cat nu sunt penibile. Inarmeaza-te cu o bucata de creta si surprinde-ti iubita de pe siteul de matrimoniale online cu un mesaj special. Scrie-i pe asfaltul din fata blocului o declaratie scurta de dragoste si mentioneaza numele ei. Anunt-o sa iasa la geam si observa-i bucuria de pe chip la vederea declaratiei.

3. O amintire din copilarie

Pe masura ce comunici cu partenera de pe siteul de matrimoniale online, afli tot felul de lucruri noi despre ea, inclusiv despre copilaria ei. Intreab-o daca are un dulce preferat pe care nu l-a mancat din copilarie sau daca a avut o jucarie preferata atunci cand era mica. Dupa ce iti face marturisirea, incearca sa-i oferi un cadou care sa-i aminteasca de cea mai frumoasa perioada din viata ei. O vata pe bat poate fi un cadou de zeci de ori mai valoros decat o pereche de cercei, chiar daca este mai ieftin.

4. Doua bilete la concert

Preferintele muzicale se discuta inca de la prima conversatie pe un site de matrimoniale online, astfel ca trebuie sa stii care sunt artistii preferati ai partenerei tale. Daca afli ca unul dintre ei vine sa concerteze in tara, cumpara doua bilete si fa-i un cadou pe care nu-l va uita prea curand. Cu siguranta te va invita sa o insotesti la concert si te va aprecia pentru atentia pe care i-o acorzi.

5. Un preparat dulce facut de tine

Daca vrei sa ii castigi definitiv inima, gateste ceva pentru ea. Nu este nevoie sa prepari ceva complicat si greoi. Este suficient sa-i faci o budinca de vanilie, sa-i decupezi inimoare din fructe sau sa-i pregatesti cateva capsuni invelite in ciocolata. Atat timp cat preparatul dulce poarta semnatura ta, va fi cel mai bun din lume.

Tu ce fel de cadouri inedite i-ai facut/ai de gand sa-i faci partenerei tale de pe siteul de matrimoniale online?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Atsumi spune:

    1. Eu cand vreau sa ma catar, ma catar Avem stanci petnru catarat la Pietrele lui Solomon, pe Tampa, dupa Ziduri la cateva minute de oras, si in imprejurimi (vezi Cheile Rasnoavei). Eu cand vreau sa alerg prin padure, alerg. Nu trebuie sa fac kilometri cu masina, pur si simplu ies din bloc, merg 100 metri, si sunt in padurea cu ursii de care zice Radu. 2. Orasul este frumos, ingrijit (chiar daca unii incearca din rasputeri sa te/se convinga ca nu e asa pierderea lor). Avem spatii verzi ingrijite, multe flori, strazi curate (pana si in Bartolomeu am ramas impresionat cum este am crescut acolo, acum 20 ani era groaznic). Am prieteni care au vazut (si nu vorbesc la figurat) cam toata lumea, care revin cu placere in Brasov, si de la an la an sunt tot mai impresionati de schimbarile in bine pe care le observa. Avem parcuri petnru copii faine, tinerii au skatepark smecher, avem unul din cele mai faine panouri petnru catarat din tara, avem terasele din centru, avem mult injuratul patinoar, care e ce mai tare din tara, avem un mini-munte (Tampa) plantat fix in mijlocul orasului, avem din nou Centrul de Agrement de sub Tampa piscina e foarte faina, avem ong-uri active care fac proiecte faine, avem Poiana Brasov aproape (o fi scumpa petnru ceilalti, dar noi nu trebuie sa ne cazam acolo ). Mai pot adauga zidul cetatii, bastioanele, alte obiective (care sunt pretuite mai mult de turisti decat de noi), si tot ar mai ramane o gramada de chestii faine de spus.3. Ca sofer, imi plac imbunatatirile aparute in ultimii ani la drumuri. Avem sosele foarte bune (comparativ cu alte orase, unde e dezastru), sensurile giratorii au rezolvat problema orelor de varf, si arata si frumos.Per ansamblu, cred ca partile pozitive intrec lejer partile negative (care exista peste tot). Chiar pe fundalul stirilor negative care ne bombardeaza din toate partile, eu am senzatia ca lucrurile merg inspre bine

Leave a Reply