Matrimoniale

5 gesturi care iti spun ca el te iubeste

By aprilie 8, 2014 2 Comments

semne ca te iubesteBanuiesti care ii sunt sentimentele pentru tine, dar el nu a indraznit sa faca pana acum pasul cel mare si sa iti marturiseasca faptul ca te iubeste. Chiar si asa, gesturile sale il tradeaza: iata cinci care dezvaluie ce simte el pentru tine!

1. Iti face cadouri cu semnificatie

Simplul fapt ca iti face cadouri – fara a avea vreun motiv anume, precum ziua ta de nastere – este un semn excelent, insa atunci cand darurile respective sunt alese tinand cont de preferintele, amintirile, experientele etc. tale, semnificatia lor este cu atat mai profunda.

Un asemenea cadou iti transmite faptul ca nu numai ca te asculta si te intelege, dar si ca ii pasa si ca vrea sa te vada fericita.

2. Iti trimite mesaje

… desi tu stii foarte bine ca nu-i place sa se lase “subjugat” de tehnologie. Cu toate acestea, iti scrie mici SMS-uri in fiecare zi, numai pentru ca stie ca tu te vei bucura sa le primesti. Acelasi lucru este valabil si pentru apelurile telefonice, fie ele lungi ori scurte.

3. Se mandreste cu tine

Oriunde v-ati afla, nu conteneste sa le spuna celor din jur, fie ei prieteni ori familie, cat esti de minunata, de frumoasa si de inteligenta. Iti face complimente intotdeauna, nu doar in particular, ci si de fata cu cei dragi lui, si asta deoarece stie cat este de norocos sa te aiba in viata lui.

4. Are incredere in tine

Este gelos cand alti barbati flirteaza cu tine. Insa asta nu inseamna ca nu are incredere in tine; din contra, stie ca povestea voastra de iubire este autentica si este constient de faptul ca nu ai face nimic ca sa il ranesti. Bineinteles, reciproca este valabila – iar faptul ca el iti arata zi de zi ca este un barbat in care poti avea incredere nu face decat sa demonstreze, o data in plus, ca te iubeste.

5. Este gentlemanul perfect

Poate nu a beneficiat de o educatie regala, dar grija lui pentru fericirea ta l-a slefuit in asa fel incat pare gentlemanul perfect: iti cumpara flori, iti trage scaunul la masa atunci cand sunteti la restaurant, iti deschide portiera, usa etc. Toate gesturile pe care le face de dragul tau sunt o dovada in plus ca esti extrem de importanta pentru el.

Tu cum ti-ai dat seama ca te iubeste, inainte ca el sa rosteasca acele trei cuvinte magice?

Foto: tressugar.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Giulia spune:

    Putini barbati mai stiu sa se coporte cu o femeie,majoritatea isi vad numai slitul de la pantaloni. Nici de ei nu au grija,sa ajungi in pat cu ei faci infart,pantofii,dantura comportamentul siigiena lasa de dorit

    • glamerr-b-boy spune:

      Poate nu cauti unde trebuie, sau nu cataloghezi cum trebuie. In primul rand gandeste-te unde ai gasi stilul de barbat pe care il cauti. Tine minte ca atractia nu este o alegere, nu se decide prin logica. E de ajuns sa dai next daca nu e congruent cu mentalitatea ta.

Leave a Reply