Matrimoniale

5 greseli ale unei intalniri pe care trebuie sa le eviti

By iulie 18, 2012 No Comments

Ai o intalnire cu cineva cunoscut pe un site de dating online sau cu un tip cu care ti-au facut prietenii cunostinta. Iti este teama sa nu faci ceva gresit la intalnire? Pentru acest lucru, ar fi bine sa tii cont de cele mai comune greseli facute de femei la intalniri.

1. Prea mult machiaj

Ai cunoscut pe cineva pe un site de dating online sau ai prima intalnire cu barbatul acela frumos pe care l-ai vazut la petrecerea prietenilor tai. Te gandesti sa faci o prima impresie cat mai buna si stai ore intregi in oglinda. Ai grija sa nu exagerezi cu machiajul. Un machiaj corect trebuie sa fie aproape invizibil. Daca vrei sa-ti ascunzi imperfectiunile fetei, apeleaza la un cosmetician pentru a nu risca sa-ti incarci tenul cu machiaj. Niciun barbat nu apreciaza o masca in loc de un chip proaspat si, in plus, nu vrei sa-i dai impresia ca esti disperata.

2. Verificarea obsesiva a telefonului

In timpul unei intalniri, abtine-te sa verifici telefonul din 10 in 10 minute. Partenerul tau va considera un astfel de gest lipsa de respect si, cel mai probabil, nu va mai dori sa te vada si a doua oara. Daca l-ai cunoscut pe un site de dating online, acesta ar putea sa-si imagineze ca esti in contact si cu alti barbati. Numai de tine depinde sa-i faci o impresie buna.

3. Temele de discutie pe care le abordezi

Cand mergi la o intalnire, este bine sa pari naturala, dar acest lucru nu inseamna neaparat ca trebuie si sa fii asa. Daca in mod normal discuti mult despre munca cu cei apropiati, cu prietenii, colegii sau familia, la o intalnire ar trebui sa gasesti alta tema de discutie. Poti spune ca esti pasionata de munca ta sau, dimpotriva, ca iti cauti altceva. Insa nu te pierde in detalii deoarece un barbat se va plictisi rapid de subiect, mai ales daca abia v-ati cunoscut prin intermediul unui serviciu de dating online sau la un eveniment. Numai cand va cunoasteti mai bine si aveti deja o relatie de ceva timp ii poti povesti in detaliu despre serviciu si viata ta privata.

4. Critica aduca unor activitati preferate de barbati

Daca esti la primele intalniri cu un barbat de pe un site de dating online, nu fii exagerat de sincera in ceea ce priveste parerea ta despre rolul partenerului intr-o relatie. Poate ca tie ti-ar placea un partener care sta cu tine non-stop. Acesta, insa, nu este un motiv sa-i spui ca detesti barbatii care ies cu baietii la o bere. Daca vei critica activitatile preferate ale barbatilor, pregateste-te sa suporti consecintele.

5. O comanda prea scumpa la restaurant

La primele intalniri, niciunul dintre parteneri nu stie mai nimic despre celalalt. Acest lucru inseamna ca orice gest poate fi interpretat. Nu comanda cele ai scumpe mancaruri sau bauturi din meniu. Poate ca iti plac fructele de mare sau obisnuiesti sa bei sampanie de cate ori iesi in oras. Insa, cel mai probabil, la prima intalnire barbatul va insista sa plateasca el. Daca l-ai cunoscut pe un site de dating si nu are pe cine sa intrebe despre tine, va crede, probabil, ca esti o femeie cheltuitoare si dornica de un partener bogat. Daca iti cunoaste prietenii, insa, ar exista ceva sanse sa afle mai multe despre tine. Chiar si asa, este un risc

Hai pe Sentimente

Leave a Reply