Matrimoniale

5 greseli care iti distrug sansele de succes pe un site de dating

By noiembrie 1, 2016 2 Comments

sentimente7_greseli-abordare-dating


Datingul online
poate crea confuzie in fiecare dintre utilizatorii lui, mai ales atunci cand te vezi in fata unei oferte generoase si care pare aproape imposibil de refuzat. De aici si pana la a pica in unele capcane e un singur pas.

Poti sa-ti imaginezi ca, pentru succesul unei abordari online, conteaza inclusiv ziua saptamanii in care lansezi „atacul”? Iata cateva greseli pe care trebuie sa eviti sa le faci daca iti doresti o relatie pe termen lung:

1. Iti ceri scuze

Daca folosesti expresia “imi cer scuze” pentru ca ai intarziat cu raspunsul la mesaj iti reduci cu 56% sansele de a obtine o intalnire, arata studiile. Primele mesaje sunt si asa scurte, condensate, incat e riscant sa transmiti un mesaj negativ din start. Oricat ai crede ca e de politicos nu faci o impresie buna.

2. Omiti locul de munca si studiile

Atunci cand iti faci cont pe sentimente.ro, ai grija ca profilul tau sa includa actualul loc de munca, dar si nivelul de studii la care te afli. Nu trebuie sa oferi toate detaliile cu putinta, dar nu lasa rubrica necompletata, fiindca iti scazi sansele de reusita. Daca esti, sa spunem, instructor canin sau ai o diploma in kinetoterapie e bine sa „te lauzi” putin.

3. Nu faci o oferta concreta

Daca sugerezi perioade vagi pentru o eventuala intalnire, cum ar fi “in acest weekend” sau “saptamana viitoare” sunt indicatori clari ai faptului ca nu oferi siguranta si incredere, iar sansele tale de a merge mai departe scad, statistic, cu 40%. Asadar, daca iti place o persoana, spune-i concret o zi si o ora la care ti-ai dori sa o intalnesti.

4. Nu emani buna dispozitie

Seriozitatea nu e neaparat in avantajul tau. Persoanele care au inclus in conversatia scrisa expresii gen “haha” si “lol” sau au folosit emoticonuri au avut cu 17% mai multe sanse de a obtine numarul de telefon al celui/celei cu care discutau. Presaraconversatiile cu cuvinte care sa emane buna dispozitie.

5. Nu ii folosesti numele in conversatie

Oamenilor le place sa isi auda numele. E un semn de respect, dar si de faptul ca ii acorzi suficienta atentie incat sa fi retinut cum se numeste. Asadar, foloseste in conversatie cat mai des numele celui/celei cu care vorbesti.

Cand ai realizat ca ai facut o greseala de abordare, cum ai indreptat lucrurile?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Anonim spune:

    expresia:iubito”,iubi de la primul contact, ma face sa fug

  • ben3366 spune:

    De ce atata prostie, snobism ? De ce se cauta omul perfect ? Oare ceneva este fara cusur?
    Astazi am vazut o foto. cu o ,, doamna” care avea manerele de la canapeaua pe care statea Lucitor de jegoase. Ea ,,doamna” cauta omul perfect……….

Leave a Reply