Matrimoniale

5 idei de intalnire inspirate de natura

By iunie 10, 2013 No Comments

Romantic-PicnicCe poate fi mai frumos decat o intalnire romantica inspirata de natura? Pentru ca vremea de afara tine cu tine, acum ai ocazia sa petreci timp de calitate alaturi de iubitul sau iubita ta, sa va simtiti cum nu ati mai facut-o poate niciodata. De ce sa stai in casa sau sa irosesti banii pe o cina la restaurant? Acum este timpul pentru putina miscare alaturi de persoana iubita. Iata cinci idei pe care le poti pune in practica numaidecat.

1 O plimbare cu barca pe lac
Du-ti partenerul intr-unul din parcurile preferate si alegeti o plimbare cu barca pe lac. Este o activitate pe cat de relaxanta, pe atat de romantica. Sunteti doar voi doi, plutind linistiti pe suprafata apei, astfel incat nimic nu va poate deranja.

2 Organizati un picnic
Scoate-l la un picnic! Poate nu ati fost niciodata, iar acum aveti ocazia sa traiti un moment cu adevarat special. Alege un parc unde ai voie sa calci iarba, ia cu tine o patura si un cosulet de nuiele si bucurati-va de natura la umbra unui copac. Nu uita sticla de vin rosu!

3 Mergeti sa calariti
Este pentru prima oara cand va urcati pe un cal? Cu atat mai bine, ca puteti trai experiente de acest gen impreuna, va vor consolida si mai mult relatia. Luati lectii de echitatie si simtiti-va bine alaturi de caii blanzi.

4 Vizitati un parc de distractii
Dati-va intalnire intr-un parc de distractii si redeveniti copii pentru o zi. Sunt clipe magice, pline de adrenalina si umor, care va vor apropia mai mult ca niciodata. Tineti-va de mana in turnul inalt, tipati cat va tin plamanii in caruselul suspendat si luptati pentru premiile puse in joc la diversele concursuri organizate in parcul de distractii.

5 Mergeti la pescuit
O alta activitate placuta, care poate fi aleasa drept o intalnire romantica. Conditia este sa ii placa si partenerei tale. Iar daca nu a mai fost, este o ocazie buna sa o initiezi in tainele pescuitului, sa simta emotia primului peste prins. Arata-i cum se pescuieste si relaxati-va cateva ore pe marginea unui lac!

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply