Matrimoniale

5 idei pentru a doua intalnire

By iunie 25, 2015 No Comments

intalnire-1Prima impresie conteaza intotdeauna, iar tu ai reusit sa spargi gheata si ai obtinut un raspuns afirmativ si pentru o a doua intalnire? Ei bine, te afli in acel punct critic in care se vor arunca zarurile si vor decide daca va veti transforma sau nu intr-un cuplu.

O regula nescrisa a relatiilor spune ca in cea de-a doua intalnire se decide soarta relatiei. Nu ar trebui sa gandesti asa dramatic, insa este destul de important sa-i acorzi atentia cuvenita.

Iata cateva idei care te vor scoate din impas daca nu stii ce sa ii propui pentru revedere:

1. Serviti cina acasa

Invita-ti jumatatea la tine sa savurati impreuna mancarurile preferate. Ii poti gati chiar tu sau puteti comanda la un restaurant din apropiere, important este ca ati scapat de formalitatile care vin la pachet cu cinele in oras si ca va veti putea bucura de savoare fara sa va temeti ca ati folosit incorect tacamurile.

2. Mergeti intr-un parc de distractii

Astfel, ii vei putea testa temerile si iti vei da seama cat de sensibil are stomacul, mai ales daca decideti sa va urcati in primul montagne-rousse. Pe de alta parte, tiribombele mai blande va vor amuza si va vor face sa va tineti de mana atunci cand adrenalina este in crestere.

3. Ghiciti-va viitorul

Indiferent daca sunteti acasa la unul dintre voi sau la un picnic in parc, va puteti folosi de o pereche de carti de joc si de internetul de pe telefonul mobil pentru a va ghici unul altuia viitorul. Acesta ar putea fi un exercitiu interesant de imaginatie si totodata o pista grozava pentru romantism.

4. Mergeti la o piscina noaptea

Interesati-va ce piscine din oras sunt deschise pana tarziu, luati-va costumele de baie si pregatiti-va pentru o seara destul de romantica. Profitati de apa pentru a inventa jocuri, luati-va la intrecere in bazin si incalziti-va cu un cocktail cand iesiti din apa.

5. Porniti in cautarea unui loc al vostru

Ar putea suna ciudat, insa tocmai aceasta cautare ar putea deveni o adevarata aventura. Arata-i locurile tale preferate din oras si propune-i sa faca si el/ ea acelasi lucru. Cu siguranta veti descoperi un deal, un acoperis sau o terasa perfecte pentru a va petrece urmatoarele seri si pentru a admira orasul in toata splendoarea sa.

Surasa foto: domnite.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply