Matrimoniale

5 motive pentru care jucatorii de poker se pricep mai bine la dating online

By octombrie 20, 2012 5 Comments

Abilitatile necesare pentru a avea succes la dating online coincid in mare parte cu cele necesare pentru a fi un jucator bun de poker. Iata 5 motive pentru care jucatorii de poker se pricep mai bine la dating online.

Succesul in dating online tine, de multe ori, de modul in care reusesti sa intelegi intentiile persoanei cu care vorbesti, fie in mesajele scrise, fie la primele intalniri fata in fata. Pokerul online este doar un joc de noroc, insa jucatorii de poker care sunt obisnuiti sa priveasca in ochi adversarul au mai mult noroc la dating online. Iata ce avantaje au jucatorii de poker in matrimonialele online.

1. Stiu sa descifreze usor limbajul corpului

Daca te pricepi la poker, ai un “detector de minciuni” ceva mai bun decat cei mai multi oameni si acest lucru te ajuta sa citesti intentiile partenerului, mai ales la o intalnire fata in fata.

2. Isi asuma riscuri

Cand accepti sa risti, poti da peste castiguri mari la poker. Situatia sta la fel pentru dating online, doar ca riscul asumat tine de acceptarea unei intalniri chiar daca partenerul de discutie nu bifeaza toate calitatile pe care le cauti la un partener. Uneori, riscand putin din timpul tau, poti castiga mult.

3. Pot sa-si mentina calmul

Expresia calma a jucatorilor de poker atunci cand abordeaza un bluf poate fi utila si intr-o relatie. Poti crede ca jucatorii de poker sunt mincinosi mai buni, dar pentru dating online conteaza mult sa nu arati un entuziasm prea mare care sa sperie partenerul de la inceput.

4. Stiu cand sa renunte

Sirul de maini castigatoare nu tine niciodata prea mult la poker, iar cei care stiu cand sa renunte recunosc mai usor si semnele unei relatii care pur si simplu nu functioneaza. Cu cat renunti mai repede la o mana necastigatoare, cu atat ai mai rapid o sansa la alta mai buna.

5. Au noroc

Daca ai noroc la poker, ai putea avea noroc si la dating online. Chiar si cel mai ghinionist jucator are din cand in cand o mana buna, iar faptul ca insista sa caute victoria sau dragostea, ii creste in mod inevitabil sansele de succes.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Rosa spune:

    Yes, in IRL no one but no one would disagree with your oopinin. Much too scary, and dangerous to have an idea different than yours. Yeah. But it’s not about being rational that has me say he’s a pussy, it is his continual whining, I don’t know. I don’t like it. I don’t like it. shit over and over so Fuck yes odds are not in your favor, in the long run, it’s called GAMBLING. And stepping on someone who’s been losing is a dogshit move. I don’t like the guy. Okay?

  • Dol spune:

    Hey,Love the flirting moves and advcie.Great video and I enjoyed your input. Please boogie over to my channel subscribe, friend me, comment and give me your input.Go out and make it a great day!Lloyd Dobson

  • Norlan spune:

    Greetings Doctor. I am not a touchy feely peosrn on first date. I have found a pleasant smile and looking straight into their eyes, will reveal either a wimp or a real man. Once that has been determined, I proceed with a better insight. Agreed, saying their name is very important, heaven help you if you forget or use the wrong name.

  • greta 23 spune:

    nu pot citi si trimite mesaje

  • Christine2o spune:

    Nu inteleg de ce incepind de astazi 22 oct.2o12 nu pot trimite si citi mesajela primite.Astept urgent remedierea neplacerii.

Leave a Reply