Matrimoniale

5 ponturi pentru un site de matrimoniale in Romania

By august 24, 2012 3 Comments

Daca apelezi la un site de matrimoniale in Romania, ai sansa sa-ti gasesti jumatatea acolo unde poate nici nu te mai asteptai. Un astfel de serviciu de dating online iti pune la dispozitie facilitati si sfaturi pentru a avea sanse maxime sa intalnesti persoana dorita.

Iata 5 ponturi pentru a folosi un site de matrimoniale din Romania:

1. Matrimoniale Romania – inscrierea

Citeste regulamentul si afla beneficiile si responsabilitatile pe care le ai ca utilizator al unui site de intalniri online. In acest fel vei sti exact ce ai de facut in fiecare situatie si iti vei putea da seama care sunt avantajele unui astfel de serviciu.

2. Profilul pe site-ul de matrimoniale Romania

Creeaza un profil care sa te scoata din anonimat, fara sa exagerezi in niciun fel. Ideea este sa captezi atentia persoanelor care corespund dorintelor tale. De exemplu, daca iti cauti prieteni, nu este cazul sa postezi o fotografie cu haine care sa-ti puna in valoare picioarele subtiri.

Daca te intereseaza sa cunosti cat mai multe persoane pentru a acumula experienta, gandeste-te la un profil atractiv, jucaus, care sa starneasca interesul.

Daca vrei sa-ti gasesti jumatatea, este bine ca atitudinea din fotografie, precum si caracterizarea scrisa sa nu fie provocatoare. Cei care apeleaza la site-uri de matrimoniale in Romania pentru a se casatori nu privesc cu incredere un profil care pare a fi al unei persoane dornice de aventuri.

3. Comunicarea pe site-ul de matrimoniale Romania

Comunica cu mai multe persoane de pe site-ul de matrimoniale Romania pentru a capata experienta. Numai in timp poti invata care sunt tipurile de persoane care apeleaza la un astfel de serviciu si cum este mai bine sa abordezi o situatie. Pentru inceput, da dovada de prudenta, dar si de amabilitate.

4. Promoveaza profilul in serviciul de matrimoniale Romania

Cauta posibilitati de a-ti face profilul cunoscut. Se poate sa existe concursuri de tipul “profilul saptamanii” care sa fie promovat pe prima pagina a site-ului. Important este ca lumea sa ajunga usor pe pagina ta, astfel incat sa vada descrierea si fotografia.

5. Stabileste-ti niste reguli pentru site-ul de matrimoniale Romania

Pe langa regulamentul serviciului de dating online, este bine sa-ti stabilesti si tu propriile reguli. In acest fel nu vei avea regrete si vei sti ce decizie sa iei rapid, indiferent de situatie. De exemplu, daca esti genul de persoana care nu vorbeste despre familie cu stainii, in general, in viata reala, pe internet poti aplica aceeasi regula.

Primele conversatii cu o persoana care te atrage pot fi despre lucruri simple, dar interesante, cuma ar fi calatoriile. Din felul in care iti povesteste cineva despre o calatorie iti poti da seama de multe lucruri: daca este o persoana umblata prin lume, daca este o persoana modesta sau laudaroasa, daca are cultura generala si alte astfel de detalii. Aceste lucruri mici te ajuta sa decizi daca vei continua sa discuti cu ea sau vei acorda o sansa altcuiva interesat de profilul tau.

A incredere in tine si distreaza-te!

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply